Libnet.ro
UNICEF

14:45

Curtea Suprema va pronunta sentinta pentru Sebastian Ghita. Procuroriii au cerut pedeapsa maxima

România Liberă România Liberă,
Curtea Suprema va pronunta sentinta pentru Sebastian Ghita. Procuroriii au cerut pedeapsa maxima

Judecatorii ICCJ sunt asteptati sa se pronunte, luni, in dosarul in care fostul deputat Sebastian Ghita este judecat alaturi de fostul primar al Ploiestiului, Iulian Badescu. continuă pe România Liberă

Curtea Suprema urmeaza sa se pronunte astazi in dosarul in care Sebastian Ghita este acuzat ca i-ar fi dat mita fostului primar al Ploiestiului Iulian Badescu

ICCJ urmeaza sa se pronunte luni in dosarul in care sunt implicati Sebastian Ghita si fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu si in care procurorii au solicitat pedeapsa cu inchisoarea orientata spre nivelul maxim pentru fostul deputat, acuzat ca i-ar fi dat edilului o casa in schimbul finantarii echipei Asesoft. O cerere similara a fost formulata si pentru Badescu.

Zi cu emotii pentru Sebastian Ghita! Fostul deputat poate primi o noua condamnare

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, luni, sentinta in prima instanta in dosarul privind finantarea ilegala a clubului Asesoft Ploiesti, in care.

Sebastian Ghita a fost achitat de judecatorii de la Curtea Suprema

Sebastian Ghita a fost achitat, luni. de magistratii ICCJ.

Curtea Suprema a explicat de ce magistratul Dascalu, care urmeaza sa se pensioneze, a intrat la ultimele termene de judecata din dosarele Sova si Ghita

Magistratul Ana Maria Dascalu a facut parte din completului de judecata care a intrat la ultimele termene de judecata din dosarele fostilor parlamentari PSD, Dan Sova si Sebastian Ghita, deoarece cercetarea judecatoreasca in acest caz era finalizata si trebuia pentru respectat principiul continuitatii, se arata intr-un comunicat al Curtii Supreme.

Ce firme se lupta pe contractul de peste 21,2 milioane de euro pentru dezvoltarea si mentenanta sistemului IT al APIA: Siveco, Telekom si ST in asociere cu firme din grupul Teamnet, fondat de Sebastian Ghita

Firma ST Romania, in asociere cu Teamnet World Professional, avand ca tert sustinator pe Ymens Teamnet, firme din grupul Teamnet fondat de urmaritul penal Sebastian Ghita, au depus oferta pentru contractul estimat la peste 21,2 milioane euro care vizeaza dezvoltarea si mentenanta pentru urmatorii 3 ani a sistemului IT al APIA care gestioneaza cererile de subventii ale fermierilor. O alta oferta a fost depusa de Siveco Romania, iar cea de-a treia oferta a fost depusa de Telekom Romania Communications fostul Romtelecom), avand subcontractori pe Best Internet Security si Trendcadis Corp si tert sustinator pe Soft Business Union. APIA a cheltuit peste 55,5 milioane euro in ultimii 11 ani pe dezvoltarea si mentenanta sistemului IT care gestioneaza cererile de subventii ale fermierilor, principalele firme beneficiare fiind Siveco Romania si Teamnet International. Siveco si Intrarom au fost amendate recent cu peste 8 milioane de lei aproximativ 1,75 milioane euro) de catre Consiliul Concurentei, pentru trucarea unei proceduri de achizitie publica de Agentia de Plati si Interventie pentru A. A) in anul 2008, pentru atribuirea acordului - cadru pentru servicii de extindere si dezvoltare a sistemului informatic.

Sebastian Ghita, achitat in dosarul in care este acuzat ca i-a dat mita o casa fostului primar al Ploiestiului

Fostul deputat Sebastian Ghita a fost achitat in dosarul in care este acuzat de dare de mita, instigare la abuz in serviciu si spalare de bani, pentru ca i-a dat mita o casa fostului primar al Ploiestiului Iulian Badescu in schimbul finantarii echipei.

Sebastian Ghita, achitat in dosarul in care este acuzat ca l-a mituit pe Iulian Badescu

Fostul deputat Sebastian Ghita a fost achitat in dosarul in care este acuzat de dare de mita, instigare la abuz in serviciu si spalare de bani, pentru ca i-a dat mita o casa fostului primar al Ploiestiului Iulian Badescu in schimbul finantarii echipei Asesoft.

UPDATE Sebastian Ghita, achitat in prima instanta in doarul in care este acuzat ca l-a mituit pe fostul primar al Ploiestiului pentru a finanta echipa Asesoft

Fostul deputat Sebastian Ghita a fost achitat in dosarul in care este acuzat de dare de mita, instigare la abuz in serviciu si spalare de bani, pentru ca i-a dat mita o casa fostului primar al Ploiestiului Iulian Badescu in schimbul finantarii echipei Asesoft. Decizia anuntata luni de Inalta Curte de Casatie si Justitie nu este definitiva, precizeaza news. ro.

UPDATE Sebastian Ghita, achitat in prima instanta in dosarul in care este acuzat ca l-a mituit pe fostul primar al Ploiestiului pentru a finanta echipa Asesoft

Fostul deputat Sebastian Ghita a fost achitat in dosarul in care este acuzat de dare de mita, instigare la abuz in serviciu si spalare de bani, pentru ca i-a dat mita o casa fostului primar al Ploiestiului Iulian Badescu in schimbul finantarii echipei Asesoft. Decizia anuntata luni de Inalta Curte de Casatie si Justitie nu este definitiva, precizeaza news. ro. Si Iulian Badescu, acuzat de luare de mita si abuz in serviciu, a fost achitat.

CUTREMUR in lumea justitiei. Judecatorii au decis in DOSARUL lui SEBASTIAN GHITA

Omul de afaceri Sebastian Ghita a fost achitat in dosarul de dare de mita si instigare la abuz in serviciu referitor la finantarea clubului de baschet Asesoft Ploiesti. La ultimul termen al procesulu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )