Libnet.ro
UNICEF

13:46

Curtea Suprema a ramas in pronuntare in cazul Darius Valcov

B1 B1,
Curtea Suprema a ramas in pronuntare in cazul Darius Valcov

Curtea Suprema a ramas in pronuntare in cazul lui Darius Valcov. Instanta a judecat, miercuri, recursul procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie la masura arestului la domiciliu, DNA cerand arestul. continuă pe B1

Inalta Curte amana pentru joi pronuntarea pe contestatia DNA in cazul Darius Valcov

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat miercuri seara, pentru joi, pronuntarea deciziei pe contestatia depusa de DNA la hotararea instantei de a-l cerceta in arest la domiciliu pe fostul ministru de Finante Darius Valcov, anunta Agerpres.

Instanta amana pentru joi pronuntarea pe contestatia DNA in cazul Darius Valcov

20 - inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat miercuri, pentru joi, pronuntarea deciziei pe contestatia depusa de DNA la hotararea instantei de a-l cerceta in arest la domiciliu pe fostul .

Darius Valcov a ajuns, miercuri, la Curtea Suprema

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a ajuns la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde de analizeaza a doua cerere de arestare preventiva emisa pe numele sau, informeaza B1 Tv.

Darius Valcov afla daca ramane in arest la domiciliu, in dosarul de trafic de influenta

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a ajuns, miercuri, la Curtea Suprema, unde este judecata contestatia facuta de procurorii DNA privind arestarea la domiciliu a lui Darius Valcov, pentru trafic de influenta, informeaza Agerpres.

Darius Valcov, la inalta Curte, unde este judecata contestatia DNA privind arestarea la domiciliu

Fostul ministru al Finantelor Darius Valcov a ajuns miercuri dimineata la Curtea Suprema unde este judecata contestatia facuta de procurorii DNA privind arestarea la domiciliu a lui Darius Valcov, pentru trafic.

Senatul a incuviintat extinderea urmaririi penale, retinerea si arestarea lui Darius Valcov (VIDEO)

Senatorii au incuviintat miercuri noua cerere a DNA incuviintare a extinderii urmaririi penale, a retinerii si arestarii fostului ministru al Finantelor Darius Valcov, informeaza B1 TV. in cazul extinderii.

Senatul a incuviintat arestarea lui Darius Valcov, in dosarul galeriei de tablouri

Senatul a incuviintat arestarea preventiva in cazul lui Darius Valcov, cu 120 de voturi pentru si 18 impotriva, conform unor surse din comisia de numarare a voturilor, informeaza Mediafax.

Radu Banciu: in momentul de fata, Darius Valcov este spagarul numarul unu al societatii romanesti

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre cazul lui Darius Valcov, afirmand ca fostul ministru a devenit primul spagar al societatii romanesti. in.

Radu Banciu: in momentul de fata, Darius Valcov este spagarul numarul unu al societatii romanesti (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre cazul lui Darius Valcov, afirmand ca fostul ministru a devenit primul spagar al societatii romanesti. in.

Darius Valcov, audiat 10 ore la DNA. Fostul ministru a refuzat sa faca declaratii

22 - Darius Valcov a iesit, marti seara, din sediul DNA, dupa zece ore de audieri. Fostul ministru, acuzat de trafic de influenta, a fost plasat in arest la domiciliu. UPDATE: Darius Valcov se afla.

ştiri de la B1

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )