Libnet.ro
UNICEF

07:15

Curtea Suprema a Statelor Unite sustine interdictiile de calatorie stabilite de Donald Trump

Antena3 Antena3,
Curtea Suprema a Statelor Unite sustine interdictiile de calatorie stabilite de Donald Trump

Curtea Suprema a Statelor Unite a validat marti decretul privind imigratia adoptat de Donald Trump, care interzice intrarea in SUA a cetatenilor din mai multe tari musulmane, oferind o victorie definitiva. continuă pe Antena3

SUA: Curtea Suprema sustine interdictiile de calatorie pentru tarile majoritar musulmane impuse de Trump

Curtea Suprema a SUA a decis in favoarea interdictiilor de calatorie impuse de administratia Trump pentru persoanele din tari majoritar musulmane, scrie BBC.

Curtea Suprema din SUA sustine interdictiile de calatorie pentru tarile majoritar musulmane impuse de Trump

Curtea Suprema a SUA a decis in favoarea interdictiilor de calatorie impuse de administratia lui Donald Trump pentru persoanele din tari majoritar musulmane, transmite News. ro citand BBC.

Curtea Suprema a SUA ii da dreptate lui DONALD TRUMP! Interdictiile de calatorie in SUA vor fi mentinute

Curtea Suprema a SUA a confirmat decizia presedintelui Donald Trump de a bloca intrarea pe teritoriu american a unor persoane din mai multe tari majoritar musulmane,respingand astfel contestatia potrivit careia m.

Curtea Suprema sustine interdictia de calatorie propusa de Administratia Trump pentru unele state musulmane

Astazi, 26 iunie, Curtea Suprema a votat in favoarealegii propuse de Donald Trump in septembrie, care vizeaza restrictionarea intrarii pe teritoriul SUA a cetatenilor din Iran, Libia, Siria, Somalia si Yemen.

Curtea Suprema ar putea pronunta sentintele definitive in dosarul Bica-Horia Simu. Procurorii au cerut 10 ani cu executare pentru fosta sefa DIICOT

Curtea Suprema ar putea pronunta marti sentintele finale in dosarul in car fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, este acuzata de favorizarea omului de afaceri Horia Simu. Acesta este primul dintre cele trei dosare in care Alina Bica a fost inculpata si care asi asteapta sentintele definitive saptamana aceasta. in acest dosar fosta sefa DIICOT a primit o pedeapsa de 3 ai si 6 luni cu executare.

Curtea Suprema, asteptata sa se pronunte in dosarul fostului ministru al Energiei Constantin Nita. DNA a cerut o pedeapsa de 5 ani, cu executare

Curtea Suprema este asteptata marti sa pronunte sentinta definitiva in dosarul in care fostul ministru al Energiei, Constantin Nita, este acuzat de trafic de influenta. in prima instanta Nita a fost condamnat la o pedeapsa de 4 ani de inchisoare cu executare.

Curtea Suprema, asteptata sa se pronunte in dosarul fostului ministru al Energiei Constantin Nita. DNA a cerut o pedeapsa de cinci ani cu executare

Curtea Suprema este asteptata marti sa pronunte sentinta definitiva in dosarul in care fostul ministru al Energiei Constantin Nita este acuzat de trafic de influenta. in prima instanta, Nita a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare.

Curtea Suprema, asteptata sa pronunte sentintele in dosarulin care fosta sefa DIICOT Alina Bica este judecata alaturi de fostul ministru Adriean Videanu

Curtea Suprema este asteptata marti sa pronunte sentintele finale in dosarul in care fosta sefa DIICOT, Alina Bica, este acuzata de favorizarea faptuitorului, dosar in care a fost condamnata, in prima instanta, la 4 ani cu executare. in acelasi dosar, fostul ministru Adriean Videanu a fost achitat pentru complicitate la abuz in serviciu.

Curtea Suprema a invalidat alegerile de la Chisinau

Curtea Suprema de Justitie a Republicii Moldova a mentinut astazi decizia Curtii de Apel prin care alegerile anticipate pentru Primaria Chisinau au fost invalidate, astfel ca Andrei Nastase nu poate deveni primar, anunta Deschide. md.

Curtea Suprema din Republica Moldova mentine decizia de anulare a scrutinului din Chisinau

Curtea Suprema de Justitie din Republica Moldova a dispus, luni seara, mentinerea deciziei Judecatoriei Chisinau si a Curtii de Apel prin care a fost anulat scrutinul organizat pe 3 iunie pentru desemnarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )