Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cutremur de 2,7 grade pe scara Richter, produs sambata seara in Vrancea

Adevărul Adevărul,
Cutremur de 2,7 grade pe scara Richter, produs sambata seara in Vrancea

Un nou cutremur de 2,7 grade pe scara Richter s-a produs sambata seara, la ora 20. 20, in zona seismica Vrancea, la o adancime de circa 81 de kilometri, informeaza Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP). continuă pe Adevărul

Cutremur cu magnitudinea 3,1 pe scara Richter, inregistrat in Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea de 3,1 grade pe scara Richter s-a produs vineri, la ora 23:54, in zona Vrancea, la o adancime de 126 de kilometri. Orasele cele mai apropiate de epicentrul seismului sunt Covasna 35 de.

Un cutremur de 3,4 pe scara Richter a fost inregistrat in Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea de 3,4 pe scara Richter s-a produs vineri dimineata, la ora 09:58, in zona Vrancea. Epicentrul a fost localizat la o adancime de 87 de kilometri. Orasele cele mai apropiate de.

Cutremur de 3,1 grade in Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea de 3,1 grade pe scara Richter s-a produs vineri, la ora 23. 54, in zona Vrancea, la o adancime de 126 de kilometri, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP).

VIDEO Cutremur de 3,1 grade in Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea de 3,1 grade pe scara Richter s-a produs vineri, la ora 23. 54, in zona Vrancea, la o adancime de 126 de kilometri, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP).

Cutremur de 3,4 grade in Vrancea, vineri la ora 9,58

Un cutremur cu magnitudinea de 3,4 grade pe scara Richter s-a produs vineri dimineata, la ora locala 9,58 7,58 UTC), in zona seismica Vrancea, judetul Vrancea, conform datelor publicate de Institutul National pentru Fizica Pamantului INFP), citate de Agerpres.

Cutremur de 3,4 grade in Vrancea, vineri la ora 9.58

Un cutremur cu magnitudinea de 3,4 grade pe scara Richter s-a produs vineri dimineata, la ora locala 9. 58 7,58 UTC), in zona seismica Vrancea, judetul Vrancea, conform datelor publicate de Institutul National pentru Fizica Pamantului INFP), citate de Agerpres.

CUTREMUR in prima zi de Craciun. Unde s-a resimtit seismul

Un cutremur cu magnitudinea de 2,5 grade pe scara Richter s-a produs miercuri, la ora 06. 41, in zona seismica Fagaras-Campulung, judetul Valcea, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului .

Cutremur in Antalya.

Un cutremur de 5,8 grade pe scara Richter s-a inregistrat in Antalya, unde mii de turisti, printre care si multi romani, isi petrec sarbatorile. Seismul a avut epicentrul in Marea Mediterana si a fost resimtit si in Cipru. Nu exista inca informatii despre eventualele victime. Seismologii avetizeaza ca este posibil sa se produca replici ale cutremurului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )