Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cutremur in Ministerul de Interne! Sefii Politiei Romane s-au intalnit cu liderii clanului Duduianu

Antena3 Antena3,
Cutremur in Ministerul de Interne! Sefii Politiei Romane s-au intalnit cu liderii clanului Duduianu

Jurnalistii de la Adevarul au obtinut imaginile care zguduie Ministerul de Interne. Fratele lui Emi Pian, Elvis, s-ar fi intalnit in noaptea de 8 spre 9 august cu seful Politiei Romane, Liviu Vasilescu, cu seful Politiei Sector 5, Catalin Pastin, si cu seful Politiei Capitalei, Bogdan Berechet. continuă pe Antena3

Adevarul publica imagini cu o presupusa intalnire dintre sefii Politiei si liderii clanului Duduienilor Christian Sabbagh: Sunt gradele celor de la Politia Locala (VIDEO)

Jurnalistii de la Adevarul sustin ca au intrat in posesia unor imagini care ar demonstra ca ofiteri de rang inalt din Politia Romana s-au intalnit, in zona Bisericii Cuvioasa Parascheva din Rahova, cu.

Sindicatul Europol: Primarii copiaza la Politia Locala noua identitate vizuala a Politiei Romane, pentru a continua sa induca in eroare oamenii

Sindicatul politistilor Europol acuza ca primarii din unele localitati au inceput sa copieze la masinile Politiei Locale noua identitate vizuala a masinilor Politiei Nationale pentru a continua sa induca in eroare comunitatea si citeaza ca exemplu cazul primariei din Baia Marea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )