Libnet.ro
UNICEF

21:30

CUTREMUR in Parlament! A fost ARESTAT

B1 B1,
CUTREMUR in Parlament! A fost ARESTAT

Juan Guaido, presedintele Parlamentului venezuelean, a fost arestat de Serviciul de Informatii al Venezuelei chiar cand se deplasa spre o reuniune publica organizata in afara capitalei Caracas, informeaza. continuă pe B1

Venezuela. Presedintele Parlamentului, Juan Guaido, arestat. SUA si Brazilia nu-l mai recunosc pe Maduro drept sef al statului

Juan Guaido, presedintele Parlamentului venezuelean, singura institutie aflata sub controlul opozitiei, a fost arestat duminica de Serviciul de Informatii al Venezuelei, in momentul in care se deplasa spre o reuniune publica organizata in afara capitalei. SUA au anuntat ca nu vor recunoaste legitimitatea presedintelui venezuelean recent reales Nicolas Maduro, iar Brazilia ca il recunoaste pe Guaido drept adevaratul sef al statului.

Scandalul Huawei se muta in Europa: Un angajat chinez din Polonia a fost arestat sub acuzatia de spionaj

Un angajat chinez al Huawei si un polonez care a lucrat pentru Orange au fost arestati in Polonia, acolo unde sunt acuzati de spionaj, urmand ca cei doi sa fie retinuti pentru trei luni, scrie Reuters preluat de.

Un chinez angajat la Huawei a fost arestat pentru spionaj in Polonia

Un polonez si un chinez au fost arestati vineri in Polonia pentru suspiciuni de spionaj, relateaza agentia de presa PAP, preluata de Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )