Libnet.ro
UNICEF

13:45

CUTREMUR la PRO TV! Rugaciuni pentru celebrul CABRAL! L-au gasit CARBONIZAT! E SOC SI GROAZA

B1 B1,
CUTREMUR la PRO TV! Rugaciuni pentru celebrul CABRAL! L-au gasit CARBONIZAT! E SOC SI GROAZA

Celebrul prezentator Cabral Ibacka a trecut prin momente cumplite! Acesta a fost la un pas de tragedie, din cauza unui adaptor care s-a topit si incepuse sa fumege. Din fericire, vedeta PRO a fost alertata de. continuă pe B1

CUTREMUR la PRO TV! Neti Sandu si-a scos PERUCA! S-a aflat MARELE SECRET

E apropae o dilema nationala: are sau nu are Neti Sandu peruca? Multi s-au intrebatdaca in realitate faimoasa prezentatoare a Horscopului de la PRO TV poarta peruca ori asa arata parul ei natural,.

RUGACIUNI pentru MARIA CIOBANU! indragita cantareata VA FI iNMORMANTATA iN TARA! Ionut Dolanescu a facut ANUNTUL SFASIETOR

Celebra cantareata de muzica populara a facut de curand un anunt neasteptat care i-a luat prin surprindere pe fani.

SOC LA PRO TV! S-A AFLAT tot ADEVARUL despre SERIALUL LAS FIERBINTI! NU te-ai fi ASTEPTAT la asa ceva NICIODATA!

Las Fierbinti a revenit! Sezonul cu numarul 17 a avut premiera marti, pe Pro Tv. Totusi, care este omul din spatele acestui serial de comedie? PROFETII APOCALIPTICE! BABA VANGA A ANUNTAT MACELUL!.

SOC la PRO TV! GATA! Si-a dat DEMISIA, a DIVORTAT si s-a mutat DEFINITIV din BUCURESTI!

O mai tineti minte? Este una dintre cele mai frumoase jurnaliste din Romania. A fost prezentatoarea emisiunii Bake Off de la Pro Tv, dar si reporter al Antenei 1.

SOC la Pro TV: Mihai Margineanu, alias Ardiles, a spus TOT ADEVARUL despre Las Fierbinti!

Mihai Margineanu este unul dintre cei ma apreciati actori din Romania! Margineanu este cel care il interpreteaza pe Ardiles in serialul Las Fierbinti, de la Pro TV. Chiar el a povestit cum a ajuns sa joace in.

Anunt important pentru Mihai Bobonete, dupa ce s-a relansat la PRO TV cu emisiunea Pe Bune

Schimb de planuri pentru Mihai Bobonete? Ce anunt important a primit celebrul comediant si care a fost impactul dupa prima editie? Primele echipe care au luat parte la primul joc s-au distrat pe cinste. Anunt important pentru Mihai Bobonete! Aseara, 3 februarie, a avut loc prima editie a show-ului curiozitatilor. Pe Bune?! si-a schimbat moderatorul, .

Ce se intampla cu serialul Vlad. Sefii PRO TV tocmai au facut anuntul oficial. Cand revine la TV sezonul 3

Serialul Vlad a capatat o popularitate foarte mare in randul telespectatorilor romani si a fost urmarit cu sufletul la gura. Pe parcursul sezoanelor difuzate pana la final de 2019, pe PRO TV, au iesit la iveala intrigi nebanuite dintre cunoscutele personaje. Totodata, protagonistii, in frunte cu celebrul Adrian Nartea, au fost rasplatiti si cu un .

Cum te poti inscrie in sezonul 7 al emisiunii Visuri la Cheie. PRO TV a facut anuntul

Ce trebuie sa faci pentru a te putea inscrie in noul sezon al emisiunii Visuri la Cheie? in urma a 6 sezoane au adus zambete pe fetele oamenilor ce nu mai aveau nicio speranta in viata lor. Pro TV a facut astazi anuntul cu detaliile despre noua aventura a celor din echipa! Cum te poti .

A inceput lupta pentru audiente! Pe ce mizeaza Pro TV si Antena 1!

Posturile de televiziune Pro TV si Antena 1 au inceput lupta pentru audiente, punand la bataie artileria grea! Iata ce emisiuni si seriale vom vedea in perioada urmatoare! .

Andreea Esca, din nou in top. Nu degeaba PRO TV ii plateste salariul urias

Buletinul de stiri prezentat de Andreea Esca se situeaza si in momentul de fata pe un loc fruntas, in ceea ce priveste audientele. Cele mai recente cifre, pentru luna care s-a incheiat, arata ca vedeta de la PRO TV reuseste sa le capteze in continuare atentia romanilor. Stirile Pro TV de la ora 19:00 marcheaza .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )