Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cutremur puternic in Haiti. Mai multi morti

Antena3 Antena3,
Cutremur puternic in Haiti. Mai multi morti

Cel putin 11 persoane au murit in Departamentul de Nord-Vest al statului Haiti, dupa cutremurul cu magnitudinea 5. 9 produs sambata noaptea tarziu, creand panica in mai multe orase, au anuntat autoritatile. continuă pe Antena3

Cutremur puternic in Haiti: PAGUBEmateriale semnificative. BILANTUL VICTIMELOR (FOTO)

Cel putin 11 persoane au murit si altele au fost ranite, in urma unui puternic cutremur ce s-a produs in statul Haiti. De asemenea, au fost inregistrate pagube materiale semnificative, dupa ce mai multe.

Dolj: Primarul si consilierii locali dintr-o comuna au transportat mai multi cetateni la sectia de votare, indemnandu-i sa voteze (VIDEO)

Politistii din Dolj fac verificari dupa ce au fost sesizati ca intr-o comuna primarul si mai multi consilieri locali au transportat mai multi cetateni la sectia de votare, indemnandu-i pe acestia cum.

Gica Hagi, marturisire SOCANTA: Am fost dorit in Anglia, dar m-am dus la Galata, pentru ca erau MAI MULTI BANI. Atunci am ales banii...

Gheorghe Hagi a facut dezvaluire socanta despre cariera lui de fotbalist. Regele spune ca a avut oferte din Premier League, de-a lungul carierei, dar ca a ales sa mearga la FC Barcelona, pentru mai multi.

Raluca Radu, Answear: Piata creste puternic, dar mai este loc mult!

Intoarsa ieri de la o conferinta pe eCommerce in Varsovia, Raluca Radu face o comparatie intre piata locala si cea din Polonia. In Romania mai este foarte mult loc pentru business-uri in fashion; daca ar fi sa o iau acum, de la zero, as intra.

Tot mai multi tineri sufera de depresie. Fiecare om a suferit un episod, evenimentele neplacute sunt inevitabile

Tinerii romani au ajuns sa ceara ajutor specializat de la psihiatru pentru ca nu mai suporta sa stea blocati ore in sir in trafic. Este doar unul dintre motivele care pot duce la cazuri severe de depresie, iar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )