Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cutremur puternic resimtit in Romania. Ce anunta Gheorghe Marmureanu, directorul onorific al INFP

Antena3 Antena3,
Cutremur puternic resimtit in Romania. Ce anunta Gheorghe Marmureanu, directorul onorific al INFP

Un cutremur puternic a avut loc in Romania, marti,la ora 14:52:51. Cutremurul s-a produs in zona seismica Vrancea, judetul Buzau. Seismul a avut loc la adancimea de 140. continuă pe Antena3

Cutremur puternic in Romania! Ce magnitudine a avut

Un cutremur puternic a avut loc in Romania, in dupa-amiaza zilei de marti. Cutremurul s-a produs in Vrancea la ora 14:52:44, cu magnitudinea de 4. 5pe scara Richter, la adancimea de 169. 46 km. Stire.

PANICA TOTALA in Romania! Gheorghe Marmureanu a facut anuntul TERIBIL dupa cutremurul de 4,5 GRADE din Vrancea: SE RUPE iN DOUA!

Gheorghe Marmureanu, directorul onorific al Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INCDFP), a reactionat dupa cutremurul de 4,5 grade produs marti in Vrancea.

INFP a anuntat cutremur major in Romania. Seismul a inregistrat 4,5 grade pe scara Richter

Un cutremur cu magnitudinea de 4,5 grade s-a produs in urma cu putin timp in zona seismica Vrancea. Seismul s-a produs la ora 14:52, in judetul Buzau, la o adancime de 140 de kilometri. Intensitatea cutremurului in zona epicentrala a fost de III grade Mercalli. Cutremur major in Romania, in zona seismica Vrancea Institutul National .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )