Libnet.ro
UNICEF

20:45

CUTREMUR in Romania! Este al doilea seism de astazi! ZONELE unde s-a RESIMTIT

B1 B1,
CUTREMUR in Romania! Este al doilea seism de astazi! ZONELE unde s-a RESIMTIT

Un nou cutremur a avut loc, joi, in Romania. Seismul a avut loc in judetul Vrancea, la ora 11:15, si a avut magnitudinea de 2,9 pe Richter, la adancimea de 113 km. Cutremurul s-a produs in apropierea. continuă pe B1

Un nou CUTREMUR a ZGUDUIT Romania! Zonele unde S-A RESIMTIT seismul

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INFP) a anuntat ca un cutremur, cu magnitudinea 2,5 grade pe scara Richter, s-a produs in judetul Vaslui. De asemenea, specialistii au.

Interesul pentru investitii in productia de gaze naturale offshore in Romania este urias

Atat Romania, cat si piata europeana au nevoie de gazele din Marea Neagra si exista un interes urias pentru investitii in productia de gaze naturale offshore in Romania, a declarat directorul general de la OMV, Rainer Seele, pentru postul de televiziune CNBC, citat de Agerpres.

Romania este parasita: Tinerii pleaca din tara, iar numarul de batrani creste. Raportul este de 112 varstnici la 100 de tineri

Tinerii pleaca din Romania si lasa in urma o tara imbatranita, potrivit ultimelor date ale Institutului National de Statistica. Astfel, indicele de imbatranire demografica a crescut de la 109,2.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )