Libnet.ro
UNICEF

16:30

CUTREMUR ROMANIA. Site-ul Institutului National de Fizica Pamantului a picat imediat dupa seism

Antena3 Antena3,
CUTREMUR ROMANIA. Site-ul Institutului National de Fizica Pamantului a picat imediat dupa seism

Site-ul INFP a picat imediat dupa seismul din noaptea de vineri spre sambata, semn ca acesta a fost resimtit de un numar foarte mare de oameni. Din fericire, sistemul-pilot de alerta al INFP a. continuă pe Antena3

Directorul Institutului pentru Fizica Pamantului: Seismul produs in noaptea de 24 septembrie a avut un mecanism destul de ciudat

Constantin Ionescu, directorul general al Institutului pentru Fizica Pamantului, a declarat ca seismul cu magnitudinea de 5,3, produs in noaptea de 24 septembrie, a avut un mecanism destul de.

Mihai Diaconescu, fizician la Institutului pentru Fizica Pamantului: Cutremurul de sambata dimineata este considerat de magnitudine moderata si nu a produs pagube

Mihai Diaconescu, fizician al Institutului National pentru Fizica Pamantului, a declarat, pentru Mediafax, ca seismul cu magnitudinea de 5,3 grade produs sambata dimineata in zona seismica Vrancea nu a provocat pagube, magnitudinea fiind una moderata. Seismul a fost resimtit la nivelul intregii zone estice si sud-estice a Romaniei, inclusiv pana la Chisinau si Cernauti precum si in sud, in Bulgaria, in zona Varna-Burgas.

UPDATE VIDEO Cutremur puternic in Romania. Seismul a fost resimtit si in Republica Moldova

Un cutremur puternic, cu magnitudine 5,3 pe scara Richter, a avut loc in noaptea de vineri spre sambata, la ora 2. 11, resimtindu-se pe intreg teritoriul tarii. Seismul s-a produs in zona Vrancea, la o adancime de 91,6 kilometri, potrivit Institutului National de Fizica a Pamantului.

Cum sa te comporti rational la cutremur. Ce nu trebuie sa faci ca sa nu fii in pericol, de ce e bine sa stai la podea

Un cutremur cu magnitudinea de 5,3 a avut loc in noaptea de vineri spre sambata, la ora 2. 11, in regiunea Vrancea, fiind resimtit in cea mai mare parte a tarii, inclusiv in Bucuresti, conform Institutului National de Fizica Pamantului. Unda de soc a fost resimtita si la Calarasi, dar si la vecinii bulgari de la sud de Dunare.

Marmureanu: Sa nu facem predictii apocaliptice despre cutremur. Nimeni nu stie cum va fi si cand va veni

Cutremurul de asta-noapte a fost apropiat de cel din august 2009, dar cel mai bine ar fi sa nu se faca predictii apocaliptice pentru ca ceea ce se intampla sub pamant ramane inca o necunoscuta, dupa cum sustin toti cercetatorii cu care am avut mai multe discutii de-a lungul timpului, a declarat pentru News. ro, profesorul Gheorghe Marmureanu, presedintele de onoare al Institutului National pentru Fizica a Pamantului INFP).

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )