Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cutremur in sistemul financiar din Germania. Zeci de banci si companii, investigate pentru evaziune de miliarde de euro

Antena3 Antena3,
Cutremur in sistemul financiar din Germania. Zeci de banci si companii, investigate pentru evaziune de miliarde de euro

Procurorii din Germania se pregatesc sa faca primele acuzatii intr-un dosar de evaziune fiscala, care implica unele dintre cele mai mari nume din industria financiara. Acestia verifica documente de la zeci d. continuă pe Antena3

Veste TERIBILA pentru soferii romani: Ce se intampla cu masinile la mana a doua aduse din Germania

Unele autoturisme care sunt aduse din Germania nu pot fi inmatriculate in Romania daca au fost declarate de autoritati bune de casat. Astfel, romanii care vor o masina la mana a doua din Germania trebuie.

Factura de 360.000 de euro pentru expulzarea unui refugiat din Germania. Poate Merkel sa tina piept anti-imigrationistilor, la summitul de la Bruxelles?

Dupa o deportare nereusita, politia germana descinde intr-un lagar de prima asistenta, din Ellwangen. Politistii sunt amenintati de 150 de refugiati si se retrag. Operatiunea de proportii se incheie cu mai multe arestari. Deportarea solicitantului de azil respins are loc dupa trei zile, iar costurile operatiunii de la finele lunii aprilie se ridica la 360. 000 de euro. Acesta e doar un exemplu pe care politicienii anti-imigrationisti din Germania isi sprijina discursul. Iar in acest context fierbinte in tara sa, Angela Merkel trebuie sa faca fata unei provocari si mai mari, summitul UE pe teme de migratie, care a inceput joi la Bruxelles.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )