Libnet.ro
UNICEF

21:15

CUTREMUR: Unul dintre cei mai tari KICKBOXERI din lume a fost prins DOPAT! Trebuia sa se bata cu un roman, dar acum ar putea fi FORTAT sa se retraga (VIDEO)

B1 B1,
CUTREMUR: Unul dintre cei mai tari KICKBOXERI din lume a fost prins DOPAT! Trebuia sa se bata cu un roman, dar acum ar putea fi FORTAT sa se retraga (VIDEO)

Badr Hari, unul dintre cei mai spectaculosi luptatori de kickbox din lume, a fost prins dopata si risca sanctiuni drastice din partea Federatiei Internationale, potrivit gsp. ro. Sportivul marocan abia iesise. continuă pe B1

O romanca, in razboi cu unul dintre cei mai bogati oameni ai planetei

Cristina Balan, un inginer roman care a lucrat pentru Tesla si a semnalat probleme la autoturismele Model S, acuzatii in urma carora a fost fortata sa demisioneze, continua lupta cu gigantul american condus de.

Andreea Brasovean, unul dintre cei mai vechi reporteri Pro TV, a parasit postul si a semnat cu un canal de stiri

Andreea Brasovean, unul dintre cei mai vechi reporteri ai postului Pro TV, a semnat cu Digi 24, unde este prezentator si reporter.

Astronomii au rezolvat unul dintre cele mai bizare mistere ale sistemului nostru solar

Utilizand date obtinute de naveta Cassini, astronomii au reusit sa rezolve unul dintre cele mai indelungata si bizare enigme: cat dureaza o zi pe planeta Saturn, a anuntat NASA. Astfel, potrivit datelor, o.

in campania electorala apar si cei mai unionisti dintre cei mai mari unionisti!

Ca de fiecare data in campanie electorala apar cei mai unionisti dintre cei mai mari unionisti! Ei sunt cei carora le apartine unionismul si numai lor, toti ceilalti sunt numai ofrande aruncate de papusar ca sa le impiedice ascensiunea la puterea din Republica Moldova.

O romanca duce mai departe razboiul cu unul dintre cei mai bogati oameni ai planetei. Ce acuzatii ii aduce gigantului Tesla

Cristina Balan, un inginer roman care a lucrat pentru Tesla si a semnalat probleme la autoturismele Model S, acuzatii in urma carora a fost fortata sa demisioneze, continua lupta cu gigantul american condus de Elon Musk, pe care acum il acuza de defaimare.

El este CASAPITORUL momentului! Omora doar barbati si ii ingropa printre florile din curte. Amanunte TERIFIANTE...

Unul dintre cei mai terifianti criminali ai momentului a pledat vinovat in fata judecatorilor si este putin probabil sa mai iasa din puscarie. Este vorba de un gradinar din Toronto, acuzat de uciderea a opt.

Sah: Marele maestru rus Vladimir Kramnik, fost campion mondial, se retrage din activitatea competitionala

Marele maestru rus Vladimir Kramnik, unul dintre cei mai buni jucatori ai lumii, a anuntat ca isi incheie cariera sahistica urmand sa se dedice proiectelor ce vor fi initiate in acest sport.

Anunt BOMBA facut Pavel Bartos: Din pacate, acum totul se CONFIRMA...

Pavel Bartos este unul dintre cei mai talentati actori de la noi, fiind cunoscut datoorita carismei tale si pentru rolul de prezentator al emisiunii Romanii au talent. Acesta este un actor foarte bun, care.

VIDEO O adolescenta de 16 ani le-a dat o lectie unora dintre cei mai puternici oameni din lume veniti la Davos: Multi dintre voi faceti bani cu pretul ncalzirii globale

In timp ce mai multi participanti la Forumul Economic Mondial au ajuns la Davos cu avioanele lor private, Greta Thunberg, o activista suedeza de numai 16 ani, a calatorit 32 de ore cu trenul, relateaza CNN.

Unul dintre dosarele fratilor Cosma a fost clasat

Lovitura pentruLucian Onea si Mircea Negulescu!Unul dintre dosarele fratilor Cosma a fost clasat de DNA. Cei doi procurori le faceau dosare pe banda rulanta celor din familia Cosma. Toate.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )