Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cutremur la Vatican. Papa Francisc este acuzat de erezie

Antena3 Antena3,
Cutremur la Vatican. Papa Francisc este acuzat de erezie

Papa Francisc este un eretic care trebuie obligat sa renunte la practicile sale si, in caz contrar, trebuie indepartat din fruntea Bisericii Catolice de proprii sai episcopi, conform unei scrisori deschise,. continuă pe Antena3

Un grup de preoti catolici ultraconservatori vrea ca Papa Francisc sa fie declarat eretic. Care sunt motivele

Un grup de 19 preoti catolici si intelecutali au facut apel la episcopi pentru ca acestia sa-l declare pe Papa Francisc drept eretic, in ultima actiune a ultraconservatorilor impotriva pontifului, invocand mai multe motive, de la euharistia pentru cei divortati la diversitatea religioasa.

Ultra-conservatorii il acuza pe Papa Francisc de erezie si cer inlaturarea acestuia

Ultra-conservatorii il acuza pe Papa Francisc de erezie si cer inlaturarea acestuia, printr-o scrisoare deschisa care strange semnaturi in mediul online, a anuntat sambata agentia germana de presa DPA, citata de Mediafax.

Papa Francisc, acuzat de EREZIE! Catolicii ultraconservatori cer inlaturarea sa din fruntea Bisericii Catolice

Catolicii ultraconservatori au semnat o scrisoare deschisa prin care solicita inlocuirea Papei Francisc, acuzandu-l pe acesta de delictul canonic al ereziei, potrivit DPA preluata de Agerpres. Vestea vine in.

Cat costa amenajarea scenei pe care va cuvanta Papa Francisc la Iasi. Primaria a lansat deja procedura de achizitie

Primaria Iasi a inceput demersurile pentru amenajarea celor necesare la vizita din 1 iunie a Papei Francisc. Joi, 2 mai, a fost lansata procedura de achizitie si montare a scenei si logisticii pentru ziua in care Papa se va afla la Iasi, reprezentantii Primariei estimand cheltuielile la aproximativ un milion de lei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )