Libnet.ro
UNICEF

22:30

CUTREMURATOR: Aceasta este MINUNEA lui Arsenie Boca despre care putini ROMANI stiu(FOTO)

B1 B1,
CUTREMURATOR: Aceasta este MINUNEA lui Arsenie Boca despre care putini ROMANI stiu(FOTO)

Pe drumul dinspre Sibiu spre Brasov se afla Sambata de Jos, localitate din care turistul poate ajunge la Manastirea Brancoveanu, acolo a fost staret, timp de patru ani, parintele Arsenie Boca, considerat de. continuă pe B1

Sinodul Mitropoliei Ardealului a finalizat dosarul pentru canonizarea Parintelui Arsenie Boca

Sinodul Mitropoliei Ardealului a decis, joi, la Deva, inaintarea propunerii de canonizare a Parintelui Arsenie Boca catre Sfantul Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane, care urmeaza sa ia o decizie, potrivit Mediafax. Canonizarea Parintelui Arsenie Boca ar insemna o randuiala a Bisericii, care ajunge la bun sfarsit, pentru ca asa cum spuneam si cu alte ocazii, canonizarea unui sfant nu este o chestiune care se intampla dintr-o data, a declarat preotul Gabriel Miricescu, purtatorul de cuvant al Episcopiei Devei si Hunedoarei.

E OFICIAL: Arsenie Boca devine SFANT! Sinodul Mitropolitan de la Sibiu a decis CANONIZAREA Parintelui

Este oficial: Arsenie Boca va deveni sfant. LACRIMI iN SHOWBIZ! FUEGO A PATIT-O GRAV! IRINA LOGHIN A DAT VESTEA CUMPLITA! E SOC SI GROAZA GALERIE FOTO) Sinodul Mitropolitan de la Sibiu a decis, joi,.

Profetie APOCALIPTICA la mormantul lui ARSENIE BOCA! Au plans ICOANELE! Dezastrul a inceput deja...

Supranumit Parintele Ardealului, Arsenie Boca a fost cunoscut mai ales pentru harul cu care reusea sa ajute oamenii aflati la nevoie, dar si pentru faptul ca a facut o serie de profetii cutremuratoare.

Mitropolia Ardealului a decis ca Arsenie Boca sa devina sfant

Sinodul Mitropoliei Ardealului a deci, joi, ca parintele Arsenie Boca sa devina sfant, iar in acest sens va propune dosarul de canonizare Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane, potrivit unui comunicat de pr.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )