Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cutremurator... Andreea Esca a facut anuntul trist: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?!

B1 B1,
Cutremurator... Andreea Esca a facut anuntul trist: Daca e pe moarte nu mai stam cu el?!

Andreea Esca a vorbit, de curand, despre ideea de a renunta la televiziune. Desi prezinta de 23 de ani Stirile Pro Tv, vedeta este implicata si in proiecte legate de radio sau print. Cu toate acestea,. continuă pe B1

Ramas bun, Viorel...Sotia sa, Oana Lis, a facut anuntul trist in hohote de plans: Din pacate fostul primar Lis...

Drama continua in familia Lis, dupa ce Oana a socat scena publica cu o dezvaluire incendiara. Ea a vorbit despre ganduri negre si sinucidere! Astfel, complexata de kilogramele in plus, Oana Lis a.

DURERE in muzica populara! Ne despartim de MARIA CIOBANU! Ionut Dolanescu a facut anuntul trist

Celebrul cantares Ionut Dolanescu a prezentat fanilor virtuali programul concertului sai spectaculos din noaptea de Revelion. Artistul promite un show de zile mari, in ton cu momentele unice care insotesc.

Acesta e DIVORTUL ANULUI... ANDREEA ESCA face primele declaratii: Da, exista viata si dupa ADULTER...

Andreea Esca a vorbit cu Esther Perel, specialista in probleme conjugale, despre motivele pentru care cuplurile casatorite ajung sa divorteze si de ce insala oamenii. inainte oamenii d.

NIMENI NU CREDEA ca e posibil ASTA: Abia acum ADEVARUL despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit la iveala... (FOTO)

Dupa ce fiica Andreei Esca s-a mutat la Londra pentru facultate, Andreea Berecleanu a facut acelasi pas pentru fiica sa, care-si va petrece in Anglia ultimii doi ani de liceu. Ramase acasa fara fete,.

Totul se confirma: Da, emigreaza! Andreea Esca explica de ce a luat aceasta decizie

Andreea Marin a oferit un interviu emotionant, in care a vorbit despre dorintele neimplinite ale romanilor si, totodata, ale ei dupa Revolutie, despre problemele din sistemul medical si cele din.

Da, va deveni tata! Actorul Mihai Bendeac a facut anuntul bomba: Ce au decis cei de la X-Factor!

Mihai Bendeac 35 de ani) a facut o dezvaluire neasteptata in cadrul emisiunii X-Factor, difuzata marti, 23 octombrie, anunta click. ro. Se pare ca etapa auditiilor a fost una foarte emotionanta pentru.

SOC la Antena: RAZVAN SIMION, in al noualea cer! LIDIA BUBLE a facut anuntul! Fanii sunt ULUITI (FOTO)

Lidia Bublea creat isterie pe retelele de socializare, dupa ce a facut public un mesaj, dar si o poza cu iubitul ei, Razvan Simion. Deocamdata, doar 3, a comentat celebra cantareata. Dupa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )