Libnet.ro
UNICEF

18:30

CUTREMURATOR... Andreea Esca socheaza pe toata lumea: Daca e pe MOARTE nu mai stam cu el?!

B1 B1,
CUTREMURATOR... Andreea Esca socheaza pe toata lumea: Daca e pe MOARTE nu mai stam cu el?!

Andreea Esca a vorbit recent despre posibilitatea de a renunta la televiziune, fiind cunoscut faptul ca vedeta a fost implicata in dtrecut in numeroase proiecte legate de radio. intrebata daca ar renunta la. continuă pe B1

Nimeni nu credea ca asa ceva e posibil: Adevarul despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit la iveala...

Andreea Berecleanu si Andreea Esca, cele mai celebre prezentatoare TV din Romania au plecat in Italia impreuna, dupa ce si-au trimis fiicele la studii in Londra, potrivit viva. ro. Alexia Eram, fiica Andreei.

E divortul anului... Andreea Esca, primele declaratii: Da, exista viata si dupa adulter...

Andreea Esca a discutat despre motivele care ii determina pe oameni sa divorteze, intr-un interviu difuzat la Pro Tv,cu autoarea Esther Perel, care a scris o carte de succes despre infidelitate si divort,.

Protest fara precedent la sediile gigantului Google din toata lumea. Motivul pentru care mii de angajati au iesit in strada

Protest fara precedent la sediile gigantului Google din toata lumea. Mii de angajati au incetat lucrul si au iesit in strada pentru a denunta atitudinea companiei fata de acuzatiile de hartuire.

Barbatul a fost ingropat si toata lumea l-a plans. Dupa doua luni, s-au trezit acasa cu un individ ciudat. Au incremenit!

Barbatul de 63 de ani a fost ingropat si toata familia l-a plans. insa dupa doua luni de la eveniment, oamenii s-au trezit cu un individ ciudat la poarta. Cand s-au uitat mai bine, au incremenit. Era chiar.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )