Libnet.ro
UNICEF

19:45

CUTREMURATOR! Biletul de adio lasat de un barbat din Dambovita, care a ales sa isi puna capat zilelor

B1 B1,
CUTREMURATOR! Biletul de adio lasat de un barbat din Dambovita, care a ales sa isi puna capat zilelor

Un barbat din Valea Mare, Dambovita, in varsta de 44 de ani, si-a pus capat zilelor dupa ce sotia s-a despartit de el. inainte de a apela la acest gest tragic, acesta a scris un bilet de adio,. continuă pe B1

Biletul de adio lasat de un barbat din Dambovita. Nu stiu ce blestem a cazut pe fiinta mea

Un barbat in varsta de 44 de ani, din Valea Mare, judetul Dambovita, s-a spanzurat de un copac dupa ce s-a despartit de sotie. Barbatul a lasat si un bilet de adio in care isi justifica.

Un barbat a fost atacat de un taur fioros pe un camp din Dambovita. Victima a ajuns la spital

Un barbat din localitatea Priseaca, judetul Dambovita, a fost atacat de un taur, pe un camp. Animalul l-a impuns de mai multe ori, provocandu-i rani in zona abdomenului si la cap. Barbatul a fost salvat.

O datorie de 300 de euro la camatari era sa-l coste viata pe un barbat din Glina

O datorie de 300 de euro la camatari era sa-l coste viata pe un barbat din Glina. Omul a fost snopit in bataie cu batele de trei interlopi si a ajuns la spital, inconstient. Politia i-a identificat pe cei.

O femeie din Brlad, care urma sa nasca, a fost refuzata de 5 spitale pe motiv ca are 160 de kilograme si nu au masa de operatie care sa o sustina

O femeie in varsta de 28 de ani din Barlad, care urma sa nasca, a fost refuzata de 5 spitale, motivul invocat de reprezentantii unitatilor medicale fiind acela ca tanara are 160 de kilograme, iar mesele de operatie nu ar fi sustinut-o, relateaza Mediafax. Femeia a fost transportata, in cele din urma, cu o ambulanta a Serviciului de Ambulanta Vaslui, la Spitalul Pantelimon din Bucuresti, unde a nascut prin cezariana.

Fostul vicepremier Ciolacu, solidar cu rebelii din PSD care-i cer demisia lui Dragnea

Un alt nume important din PSD se alatura scriisorii celor trei lideri ai partidului care ii cer demisia lui Liviu Dragnea. Dintotdeauna, PSD a fost partidul apropiat de oameni, un partid care a ascultat.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )