Libnet.ro
UNICEF

12:15

CUTREMURATOR! Un calugar de la o manastire din Prahova a fost gasit spanzurat pe prispa chiliei

B1 B1,
CUTREMURATOR! Un calugar de la o manastire din Prahova a fost gasit spanzurat pe prispa chiliei

Un calugar de la manastirea din comuna Cornu, judetul Prahova, in varsta de 65 de ani, a fost gasit spanzurat, miercuri dimineata, pe prispa din fata chiliei. Descoperirea macabra a fost facuta de o. continuă pe B1

Un fost spion a fost gasit spanzurat la Braila

Un fost spion in varsta de 50 de ani a fost gasit spanzurat in Braila. Omul locuia la parintii sai si a fost descoperit fara viata de acestia, intr-o magazie. Barbatul a fost subofiter la.

Tragedie in Buzau! Un fost politist a fost gasit spanzurat in locuinta parintilor

Un fost politist din Buzau, de 50 de ani, a fost gasit fara suflare intr-o anexa a locuintei parintesti. Fostul subofiter al Serviciului de Informatii si Protectie Interna Buzau a decis sa-si i.

Un calugar de la o manastrire din Prahova, gasit spanzurat pe prispa chiliei

Un calugar de la manastirea din comuna prahoveana Cornu a fost gasit spanzurat, miercuri dimineata, pe prispa din fata chiliei. Barbatul era cunoscut cu afectiuni medicale psihiatrice si se afla sub tratament.

Un calugar, gasit fara suflare la o manastire din judetul Prahova

Un calugar de la o manastire din Cornu, judetul Prahova, a fost gasit spanzurat, miercuri dimineata, primele informatii fiind ca acesta s-a sinucis. Potrivit unor surse judiciare, barbatul a fost gasit.

Crestinii sunt in doliu! Calugarul a fost gasit MORT. Care sunt primele date din ancheta

Caz socant la o manastire din Prahova. Un calugar a fost gasit mort in chilia sa. Macabra descoperire a fost facuta miercuri dimineata. Din primele informatii, calugarul s-ar fi spanzurat la.

Tanarul dat disparut de familie a fost gasit mort. S-a spanzurat la marginea municipiului

Un tanar care fusese dat disparut de familie din 1 februarie a fost gasit spanzurat intr-o padure de la marginea municipiului Lupeni.

Descoperire socanta intr-o locuinta din Dambovita. A fost gasit mort si mutliat de propriile pisici

Un barbat de 68 de ani a fost gasit mort si mutilat, in Dambovita, in propria locuinta. Potrivit anchetatorilor, acesta ar fi murit in urma cu cateva zile, de inima, iar ranile fiindu-i provocate de.

Fost politist la Serviciul de Informatii, gasit spanzurat in gospodaria parintilor

Un barbat de 50 de ani, din Buzau, fost ofiter al Serviciului de Informatii si Protectie Interna, aa decis sa isi incheie socotelile cu viata spanzurandu-se intr-o anexa a gospodariei parintilor sai. Politistii au deschis dosar penal pentru moarte suspecta.

Descoperire socanta in Arges! Mama lui l-a gasit spanzurat in curte, de un copac

Descoperire socanta, marti dimineata, la Negrasi, Arges. in curtea unei locuinte a fost gasit un barbat spanzurat de copac, iar din primele informatii este vorba de o sinucidere. Politistii au demarat c.

Crima care SOCHEAZA Romania! A fost gasit MORT: Totul era intors pe dos

Caz socant la Bistrita! Un barbat de 71 de ani a fost gasit mort in apartamentul sau, legistii suspectand un caz violent de crima. Batranul a fost gasit pe dusumea fara suflare, pe jumatate.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )