Libnet.ro
UNICEF

01:05

CUTREMURATOR: Detalii despre ULTIMELE CLIPE din viata lui Ilie Balaci!

B1 B1,
CUTREMURATOR: Detalii despre ULTIMELE CLIPE din viata lui Ilie Balaci!

ISU Dolj a precizat, duminica, intr-un comunicat ca decesul fostului fotbalist Ilie Balaci a fost constatat dupa ce medicii au executat mai multe zeci de minute manevre de resuscitare. in jurul orei 09. 40, a. continuă pe B1

Primele detalii despre moartea lui Ilie Balaci. A murit cu zile?!

Incep sa iasa la lumina detalii despre cauzele decesului suferit de Ilie Balaci, duminica, la doar 62 ani.

NADIA COMANECI, in doliu: O mare LEGENDA s-a stins din viata! Este TRAGEDIA MOMENTULUI

Marea campioana Nadia Comaneci a postat pe contul de Facebook un mesaj emotionant dupa moartea legendarului fotbalist Ilie Balaci. O mare legenda s-a stins din viata. Unul dintre cei mai mari jucatori.

Un celebru fotograf s-a stins din viata

Fotograful turc Ara Guler s-a stins din viata miercuri seara, la 90 de ani. Ara Guler a inceput activitatea de fotograf la ziarul Yeni Istanbul, iar apoi a ajuns sa lucreze la Hurriyet. Ulterior, a.

Doliu in lumea sportului romanesc. Un fost fotbalist cunoscut s-a stins din viata

Doliu in lumea sportului, dupa ce joi dupa-amiaza, pe 18 octombrie, a murit Csaba Gyorffy, unul dintre cei mai mari fotbalisti de la FC Brasov. Fostul sportive s-a stins din viata dupa o.

Noi detalii despre disparitia lui Jamal Khashoggi: Un fost ofiter din cadrul serviciilor secrete saudite ar avea legaturi cu uciderea jurnalistului

Fostul ofiter din cadrul serviciilor secrete saudite Maher Abdulaziz Mutreb ar fi fost implicat in presupusul asasinat al jurnalistului Jamal Khashoggi, potrivit CNN, care citeaza surse apropiate anchetei.

CUTREMUR puternic: A avut 5,9 GRADE! Detalii despre zonele afectate

Un cutremur cu magnitudine de 5,9 grade a avut loc duminica, in Oceanul Indian, informeaza USGS. Seismul a fost inregistrat la 01:40 GMT. Epicentrul cutremurului a fost situat la adancimea de 10 kilometri si la.

CUTREMUR in urma cu putin timp! A avut 5,5 GRADE! DETALII despre zonele afectate

Un cutremur puternic s-a resimtit sambata in Indonezia. Seismul a avut 5,5 grade si s-a produs Marea Banda, potrivit UTC. Cutremurul a fost resimtit in Estul Indoneziei, dar nu s-au inregistrat pagube si nu.

CUTREMUR in Romania: Cel mai PUTERNIC din ultima perioada! Specialistii sunt in ALERTA! Detalii despre zonele afectate

Un cutremur cu magnitudinea de 3. 5 pe scara Richter s-a produs, joi seara, in judetul Buzau, la o adancime de doua sute de kilometri. Seismul a avut loc la ora 23:25:48, in judetul Buzau, la o adancime de.

Noi detalii despre starea de sanatate a Simonei Halep! De ce are ea nevoie acum pentru a nu-si risca definitiv sanatatea

Simona Halep a revenit cu noi detalii, dupa ce in aceasta dimineata a anuntat ca nu va mai juca la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Evenimentul anului in retail: principalii speakeri, subiecte de interes si detalii despre retailArena 2018

Inaintea celei de-a sasea editii retailArena: Tech. Community. Experience dezbatem principalele teme pe care le vom aborda in cadrul evenimentului din 24 si 25 octombrie. Moderatorii evenimentului, Andra Imbrea si Alexandru Goaga, vorbesc despre cele.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )