Libnet.ro
UNICEF

01:05

CUTREMURATOR! Ileana Ciuculete s-a trezit din coma pentru a-si anunta sotul ca moare: Ia-ma in brate, eu o sa plec...

B1 B1,
CUTREMURATOR! Ileana Ciuculete s-a trezit din coma pentru a-si anunta sotul ca moare: Ia-ma in brate, eu o sa plec...

Ileana Ciuculete si-a petrecut ultimele doua zile din viata in coma, insa, inainte de a muri, artista a gasit puterea de a deschide ochii si de a-si chema sotul pentru a-i spune ca. continuă pe B1

Ileana Ciuculete, iertata de copii abia dupa moarte. Cristi si Mugurel au venit la capataiul mamei lor (FOTO)

S-au scris multe despre regretata cantareata de muzica populara Ileana Ciuculete, dar putini stiu ca aceasta a avut doi baieti cu primul sau sot. Nu vorbeau de ani intregi cu mama lor si se pl.

Ileana Ciuculete ar fi putut fi salvata!? Tratament inovativ pentru Hepatita C de care nu a apucat sa beneficieze: Proteina de GANDACI bate Interferonul clasic!

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie, dupa ce a fost diagnosticata cu hepatita Csi, ulterior, cu ciroza heptica galopanta. Peste 600. 000 de romani se lupta cu virusul hepatitei C, o boala care.

Ileana Ciuculete si sotul sau au sarbatorit nunta de argint in spital

Regretata Ileana Ciuculete si sotul sau, Cornel Gales, au sarbatorit nunta de argint in spitale. Cei doi au aniversat 25 de ani de casatorie pe data de 8 martie, ziua cand artista a aflat ca nu ma.

De ce a fost interzisa Ileana Ciuculete de la TVR: SCANDAL cu o prezentatoare CELEBRA! (FOTO)

Ileana Ciuculete a fost o artista extrem de iubita, cu mii de fani, insa, aparitiile sale la televiziunea romana au fost interzise. Saveta Bogdan, prietena de-a Ilenei, a precizat ca totul ar fi.

Altar improvizat in fata casei in care a copilarit Ileana Ciuculete. Mama artistei este distrusa de durere: I-au ascuns ca era bolnava grav

Ileana Ciuculete, cunoscuta interpreta de muzica populara, s-a nascut in comuna doljeana Vela, satul Gubaucea. Vestea mortii a cazut ca un traznet asupra oamenilor care au cunoscut-o.

Ileana Ciuculete a murit. Cum arata in tinerete, imagini inedite cu indragita artista, ucisa de ciroza hepatica

Ileana Ciuculete a murit. indragita artista s-a stins marti seara, 14 martie, intr-o clinica privata din Capitala, la varsta de 59 de ani, in urma unor complicatii ale hepatitei C, boala pe care a descoperit-o recent.

Ileana Ciuculete a murit la 59 de ani. Maria Carneci: Sunt socata, nu am stiut ca este bolnava

Colegii de breasla ai cantaretei de muzica populara Ileana Ciuculete se declara socati de moartea artistei, care ar fi fost diagnosticata cu hepatita la inceputul acestei luni.

Cantareata de muzica populara Ileana Ciuculete a murit

Cantareata de muzica populara Ileana Ciuculete a murit, marti, la 59 de ani, intr-o clinica privata, au declarat, pentru News. ro, surse apropiate familiei. Artista suferea de o boala incurabila.

Comunitatea artistica deplange moartea cantaretei de muzica populara Ileana Ciuculete. Maria Carneci: Era un om care mai avea multe de spus, o colega care iubea lumea, iubea viata

Maria Carneci, Grigore Lese si Gheorghe Turda sunt printre artistii care si-au exprimat, marti seara, regretul pentru moartea cantaretei de muzica populara Ileana Ciuculete.

A murit cantareata de muzica populara Ileana Ciuculete

Cantareata de muzica populara Ileana Ciuculete a murit, marti, la 59 de ani, intr-o clinica privata.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2321 seconds )