Libnet.ro
UNICEF

22:31

CUTREMURATOR! S-a lasat cu SANGE la Survivor Romania! Vedeta s-a LOVIT RAU DE TOT la cap! Doamne, ce ACCIDENTARE HORROR...

B1 B1,
CUTREMURATOR! S-a lasat cu SANGE la Survivor Romania! Vedeta s-a LOVIT RAU DE TOT la cap! Doamne, ce ACCIDENTARE HORROR...

Veste trista din showbiz! O noua accidentare marcheaza Survivor Romania - surprinzator sau nu, tot din echipa Faimosilor. Noua problema a vedetelor aflate in Republica Dominicana vine sa o completeze pe cea. continuă pe B1

Cristina Siscanu, un nou scandal la Survivor Romania. Sotia lui Madalin Ionescu a rabufnit public

Cristina Siscanu a acceptat provocarea Kanal D, numita Survivor. Presiunea, foamea, tensiunile si conditiile grele pe care le are de infruntat au coplesit-o deja pe vedeta, facand-o sa lacrimeze. Cristina Siscanu, un nou scandal la Survivor Romania Vedete din Romania si oameni obisnuiti au inceput supravietuirea pe 18 ianuarie, de la ora 20:00. Totul se .

Augustin Viziru va deveni tata. Ce a anuntat acum concurentul de la Survivor Romania despre iubita lui

Augustin Viziru s-a retras recent din competitia Survivor, dupa ce s-a accidentat la picior in timpul editiei a doua. Revenit in Romania, le-a facut fanilor sai un anunt deosebit. Actorul urmeaza sa devina tata pentru prima oara. Augustin Viziru va deveni tata! Augustin Viziru a parasit destul de repede competitia Survivor, noul proiect de la .

Augustin Viziru a fost nevoit sa paraseasca Survivor Romania. Ce a patit concurentul de la Kanal D

Noul an a venit la Kanal D cu unul din cele mai populare reality-show-uri, la nivel mondial. Este vorba de Survivor Romania, show in care a putut fi urmarit si actorul Augustin Viziru, pana de curand. Augustin Viziru a fost nevoit sa paraseasca Survivor Romania Din pacate, se pare ca traseul actorului in concurs a .

Survivor Romania 2020. Ce audiente are noua emisiune concurs de la Kanal D comparativ cu Exatlon

Aceeasi Marie cu alta palarie. Noul reality show de la Kanal D, Survivor Romania, s-a dovedit a fi o versiune a vechiului Exatlon Romania, difuzat tot de postul turcesc, insa a reusit sa-si surclaseze in audiente predecesorul, cel putin in ceea ce priveste primele editii.

NU o sa-ti vina SA CREZI! Ce SALARIU primeste un CAMERAMAN de la Survivor Romania, PE LUNA, de la KANAL D

Cat castiga un cameraman de la Survivor Romania? S-au aflat toate detaliile! SOC SI GROAZA LA MORMANTUL LUI ARSENIE BOCA! PROFETIA SE ADEVERESTE! URGIA VINE PESTE ROMANIA, FRATILOR GALERIE.

A iNCEPUT DECIMAREA! PRIMA ELIMINARE de la Survivor Romania vine din echipa Faimosilor! Declaratii SOC dupa ce a plecat acasa (GALERIE FOTO)

Editia de sambata a show-ului Survivor Romania a venit cu prima eliminare. VEZI AICI GALERIA FOTO Elena Ionescu, Asiana Peng si Cristina Siscanu au fost cele trei concurente propuse spre.

Surprize la Survivor Romania: Ma insor, o sa am si un copilas

Augustin Viziru, proaspat retras din competitia Survivor Romania, in urma accidentarii la picior, a facut un anunt care a luat prin surprindere pe toata lumea. Augustin a declarat ca va deveni pentru pr.

SOC TOTAL la Survivor Romania: Doamne, cu ce ACCESORII PERVERSE a putut sa vina RUBY in GEAMANTAN! Colegii si-au facut CRUCE cand l-au deschis

Ruby Ana Claudia Grigore) face parte dintre concurentii care au avut curajul si ambitia sa plece la Survivor Romania, show-ul care se filmeaza in Republica Dominicana. Artista vrea sa-si depaseasca.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )