Libnet.ro
UNICEF

01:05

CUTREMURATOR! Vedeta risca TREI ANI de iNCHISOARE dupa ce clipul a ajuns viral pe net! Gestul socant pe care l-a facut (VIDEO)

B1 B1,
CUTREMURATOR! Vedeta risca TREI ANI de iNCHISOARE dupa ce clipul a ajuns viral pe net! Gestul socant pe care l-a facut (VIDEO)

Un top model din Ucraina risca sa petreaca trei ani in spatele gratiilor! Irina Moroziuk a cantat imnul tarii sale imbracata in bikini, un gest de neiertat pentru autoritatile de la Kiev. continuă pe B1

Grecia limiteaza la cel mult trei ani dreptul de azil pentru migranti

Dreptul de azil va fi acordat refugiatilor in Grecia pentru cel mult trei ani si va fi reversibil, a anuntat ministrul grec pentru migratie, Notis Mitarachi, a carui tara se confrunta cu sosirea a zeci de mii de refugiati, transmite AFP, citata de Agerpres.

Sile Camataru, condamnat definitiv la 6 ani de inchisoare cu executare

Interlopul Vasile Balint, zis Sile Camataru, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucuresti la sase ani inchisoare cu executare intr-un dosar de proxenetism, transmite Agerpres.

Caz dramatic la Pitesti! Copil de 3 ani, paralizat dupa ce ar fi fost anesteziat de stomatolog

Un copil in varsta de doar 3 ani a fost transportat de urgenta, luni, la spital dupa ce a fost supus mai multor anestezii in timpul unei interventii stomatologice.

Copil de patru ani mort, dupa ce mama lui a refuzat sa ii dea tratamentul prescris de medic

Situatie revoltatoare in Statele Unite, dupa ce un copil de doar patru ani a murit de gripa. Mama baiatului a refuzat sa ii administreze tratamentul prescris de medic.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )