Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cutremurul din Irak. Un bebelus a fost gasit in viata, printre daramaturi, dupa trei zile

Antena3 Antena3,
Cutremurul din Irak. Un bebelus a fost gasit in viata, printre daramaturi, dupa trei zile

Un bebelus a fost scos in viata, dintre daramaturi, la trei zile de la cutremurul de 7. 3 pe Richter, care a avut loc la granita dintre Iran si Irak, cauzand moartea a cel putin 530 de. continuă pe Antena3

O noua lege din Irak pune in primejdie drepturile femeilor si ar putea legaliza casatoria pentru copiii de noua ani

Activistii avertizeaza asupra implicatiilor legislatiei care ne-ar putea trimite inapoi cu 50 de ani. Noua lege din Irak le-ar permite clericilor musulmani sa decida asupra contractelor de casatorie, acestia avand posibilitatea chiar de a legaliza casatoria pentru copii de noua ani, scrie The Guardian.

Mesajul terifiant al rapperul de 21 de ani care a fost gasit mort. Am fericire pentru zece secunde, iar apoi dispare

RapperulLil Peep a murit, la doar 21 de ani, in timp ce se afla in turneul de promovare a noului lui album, aparut in august. Lil Peep a fost gasit fara suflare miercuri, managerul.

Tragedie in municipiu. Un barbat a fost gasit spanzurat in scara blocului

Un barbat a fost gasit spanzurat in scara blocului in care locuia cu familia, din municipiul Hunedoara. Echipajul Ambulantei chemat in ajutorul victimei a declarat decesul.

Un iad pe cale sa se dezlantuie. O noua lege din Irak legalizeaza casatoria pentru copiii de noua ani. Rolul sectelor religioase

Situatie absolut revoltatoare in Irak! O noua lege le va permite clericilor musulmani sadecida asupra contractelor de casatorie, putand legaliza chiar si casatoriile pentru copiii de noua.

Socul vietii pentru o soferita din Targoviste. Si-a gasit masina in mijlocul strazii - VIDEO

O soferita din Targoviste a avut parte de socul vietii ei, dupa ce si-a gasit masina in mijlocul strazii, desi ea o parcase in fata unei case. Femeia uitase sa traga frana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )