Libnet.ro
UNICEF

10:46

Cutremurul din Taiwan. Numarul victimelor care si-au pierdut viata si al ranitilor au crescut

Antena3 Antena3,
Cutremurul din Taiwan. Numarul victimelor care si-au pierdut viata si al ranitilor au crescut

Numarul persoanelor care si-au pierdut viata in urma cutremurului cu magnitudinea 6 care a lovit in urma cu doua zile estul Taiwanului a crescut la noua, 266 de persoane fiind ranite si 60 date in continuare. continuă pe Antena3

FOTO Imagini socante dupa cutremurul devastator din Taiwan

Numarul persoanelor care si-au pierdut viata in urma cutremurului cu magnitudinea 6 care a lovit in urma cu doua zile estul Taiwanului a crescut la 10, iar cel al persoanelor ranite la 266. 60 de oameni sunt in continuare disparuti, au indicat joi autoritatile. Imaginile sunt devastatoare: cladiri prabusite, altele inclinate la aproape 45 de grade.

Numarul migrantilor care au murit la frontiera dintre SUA si Mexic a crescut in 2017, chiar daca trecerile au scazut, potrivit ONU

Numarul migrantilor care au decedat in apropierea frontierei dintre SUA si Mexic a crescut in 2017, chiar daca numarul tentativelor de trecere a granitei a scazut, arata un raport al ONU, potrivitThe Guardian.

ALARMAT! Prima fabrica din domeniul componentelor auto care se inchide in Romania. Sute de angajati vor fi someri

Un numar de 698 de persoane vor ramane fara loc le munca dupa ce fabrica Delphi Packard din orasul Moldova Noua, judetul Caras-Severin se va inchide la sfarsitul lunii viitoare. Fabrica va fi inchisa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )