Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Care este originea termenului OK

Antena3 Antena3,
Pe cuvant, cu Ana Iorga. Care este originea termenului OK

Ana Iorga a vorbit in rubrica Pe cuvant despre termenul OK, care esteunul dintre cele mai raspandite cuvinte din intreagalume. De pe site-ul dictionarului Oxford aflam ca. continuă pe Antena3

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Greseli grave de pronuntare

Ana Iorga a vorbit in rubrica Pe cuvant despre o mare greseala de pronuntare. Pronuntarea gresita a pronumelor eu, el, ea, ei, ele. Litera e trebuie rostita [ie] la inceputul.

Marea Unire pentru cei mici, o carte semnata de jurnalista Ana Iorga si istoricul Filip Lucian Iorga

Marea Unire pentru cei mici, semnata de Ana Iorga si de Filip Lucian Iorga si publicata de editura Vremea, este o carte cu ilustratii viu colorate, dedicata intregitorilor Romaniei, Regelui Ferdinand, Reginei Maria si tuturor celor care au contribuit politic si militar la crearea Romaniei Mari, la 1 Decembrie 1918.

SUA: Procurorul statului New York si-a dat demisia la cateva ore dupa ce presa a publicat o ancheta in care este acuzat de violente

Reactie uimitoare a procurorului statului New York, Eric Schneiderman, dupa ce in presa au aparut marturii ale unor foste partenere care il acuza de violente si amenintari. Astfel, la doar cateva ore dupa.

Liviu Dragnea a facut un nou pariu cu Bogdan Lungu. Care este miza?

Bogdan Lungu, barbatul care a pierdut pariul in fata liderului PSD Liviu Dragnea, s-a prezentat la sediul partidului din Kiseleff pentru a-si onora promisiunea. Acesta i-a dus o naveta de bere lui Dragnea, dar a facut si o declaratie care nu-i va.

S-a aflat! Care este PRIMA MELODIE pe care Printul Harry si Meghan Markle vor DANSA la nunta (VIDEO)

Mai sunt cateva zile pana la evenimentul monden pe care toata lumea il asteapta cu sufletul la gura: nunta printului Harry si a lui Meghan Markle! Potrivit presei din Marea Britanie, cei doi si-ar fi ales.

Soferii Uber au inceput sa refuze cursele scurte. Care este reactia companiei

Uber a introdus recent in Romania o functie, considerata utila pentru clienti, care afiseaza in avans pretul cursei. in acelasi timp, soferii au si ei posibilitatea de a vedea distanta si destinatia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )