Libnet.ro
UNICEF

20:45

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Care sunt cele mai folosite clisee care apar la stiri?

Antena3 Antena3,
Pe cuvant, cu Ana Iorga. Care sunt cele mai folosite clisee care apar la stiri?

Ana Iorga a aratat joi, la rubrica Pe cuvant, de la Antena 3, care sunt cele mai folosite clisee care apar la stiri. continuă pe Antena3

Unde te poti ascunde daca izbucneste Al Treilea Razboi Mondial. Care sunt cele mai sigure tari din lume

Conflictul imens provocat de ordinul lui Trump care a adus dorinta razbunarii extrem de sangeroasa a iranienilor sperie pe toata lumea. Mai mult decat atat, declaratiile presedintelui Statelor Unite ale Americii sunt din ce in ce mai socante. Unde s-ar putea retrage oamenii in cazul celui de-al treilea razboi mondial? Cele mai sigure tari din .

Care sunt cele mai puternice 25 de forte militare din lume. Ce loc ocupa Iranul in acest clasament

Armata este considerata o parte importanta a unei tari si a securitatii acesteia. in fiecare an, o reala avere este alocata din buget pentru a finanta fortele armate. Desi o comparatie intre armatele din lume se poate face doar ipotetic, clasamentul poate fi facut in functie de buget alocat, tehnologie implementata, arsenal disponibil, puterea si .

Luna ianuarie, un Black Friday pentru calatorii. Reduceri de pana la 60%: care sunt cele mai ieftine destinatii

Luna ianuarie ramane cea mai buna luna din an pentru a cumpara bilete de avion, este concluzia unei analize realizata de platforma Vola. ro.

CELE MAI LOIALE ZODII! Ei cu siguranta NU VOR iNSELA NICIODATA!

Care sunt cei mai loiali nativi din zodiac? BOMBA! DELIA MATACHE SI-A NAUCIT FANII DIN PRIMA ZI A ANULUI. A POZAT GOALA PUSCA SI A iNCINS INTERNETUL GALERIE FOTO) Aceste 3 zodii nu isi vor.

Care au fost cele mai vizionate filme si seriale de catre romani in 2019

Paginademedia. ro a publicat topurile celor mai vizionate 20 de filme, respectiv seriale, in anul 2019. Reluarile unui serial de comedie si un film vechi de peste doua decenii, difuzat anual in preajma Craciunului, au fost preferatele romanilor, cu milioane de telespectatori.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Este gresit sa spunem aniversam ani? Cum folosim corect verbul a aniversa?

Ana Iorga a explicat, la rubrica Pe cuvant, cu Ana Iorga, de la Antena 3, de ce formularile de tipul aniversam atatia ani sunt pleonastice.

Ce armata ar avea cele mai multe sanse intr-un razboi dintre SUA si Iran. Cifrele sunt impresionante

Iranul are o multime de optiuni pentru a evita avantajele militare americane si pentru a lovi in punctele slabe din infrastructura Statelor Unite. Presedintele SUA, Donald Trump, pe 2 ianuarie 2019, a ordonat uciderea generalului maior Qassem Soleimani, seful militiei Corpului Garzii Revolutionare din Iran si unul dintre cei mai buni lideri militari ai tarii.

Cele mai bune coafuri si machiaje de la Golden Globes 2020

Coafurile perfecte, machiajul de tip smokey eyes si buzele pictate in rosu sunt doar cateva dintre elementele care au dominat covorul rosu de la Golden Globes 2020, in materie de hairstyle si make up! .

Cele mai bune telefoane din 2019, care merita cumparate si in 2020

2019 a fost un an productiv pentru telefoane, iar cele mai bune merita cumparate si in 2020, daca nu vrei sacheltui mai mult pe cele care apar anul asta. Cu siguranta, telefoanele care vor.

MESAJE DE SF. IOAN. Cele mai tari mesaje, urari, felicitari pe care poti sa le trimiti apropiatilor

Crestinii praznuiesc in fiecare an, in data de 7 ianuarie, soborul Sfantului Ioan Botezatorul, sarbatoare considerata una dintre cele mai importante sarbatori din calendarul crestin. De altfel, biserica a inchinat lui Ioan sase sarbatori: zamislirea lui 23 septembrie), nasterea 24 iunie), soborul lui 7 ianuarie), taierea capului 29 august), prima si a doua aflare a capului lui 24 februarie) si a treia aflare a capului sau 25 mai).

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2882 seconds )