Libnet.ro
UNICEF

19:00

Daca se taie 2.000 de posturi la ANAF, vor mai ramane de ocupat inca 1.500. Probabil se vor mai face angajari

Hotnews Hotnews,
 Daca se taie 2.000 de posturi la ANAF, vor mai ramane de ocupat inca 1.500. Probabil se vor mai face angajari

Numarul maxim de posturi in cadrul ANAF este de 27. 582 persoane, conform unei Hotarari de Guvern publicate joi in Monitorul Oficial. Aceasta face parte din documentul privind organizarea Ministerului Finantelor Publice. Practic, e acelasi numar ca intr-o alta hotarare publicata in martie 2018 sau in organigrama ANAF din februarie 2019. Documentul din februarie mai spune ca erau vacante la acea data peste 3. 500 de posturi. Probabil acelasi numar este si acum, avand in vedere declaratiile ministrului de resort. continuă pe Hotnews

FLORIN CITU: Trebuie sa reformam intreg sistemul de pensii, fara o reforma clara nu vor mai fi bani

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca este necesara reformarea rapida a sistemului de pensii, pentru ca, altfel, celor nascuti dupa 1970 nu va mai avea cine sa le plateasca pensiile, intrucat nu vor mai fi bani.

Florin Citu: Trebuie sa reformam intreg sistemul de pensii, ca fara o reforma clara nu vor mai fi bani

Ministrul Finantelor, Florin Citu, sustine ca este necesara reformarea rapida a sistemului de pensii, pentru ca, altfel, celor nascuti dupa 1970 nu va mai avea cine sa le plateasca pensiile. , intrucat nu vor mai fi bani. Este momentul sa venim cu o viziune pe termen lung, a spus Citu, precizand ca carpeli s-au tot facut de 30 de ani.

Reorganizare ANAF: Eliminarea a 2.000 de posturi nu inseamna ca vor fi dati oameni afara

Florin Citu, ministrul Finantelor, a anuntat ca vrea eliminarea a peste 2. 000 de posturi din Agentia Nationala de Administrare Fiscala. Bineinteles, asta nu inseamna ca vor fi dati afara oameni, ci doar se vor elimina posturile vacante, iar in rest se vor face redistribuiri de personal, acolo unde e cazul. Un proiect publicat de Economica. net si de profit. ro arata acest lucru.

Ministrul Finantelor, despre reforma ANAF: Vor fi eliminate 150 de posturi de conducere!

Ministrul Finantelor taie in carne vie la ANAF.

VIDEO Primele imagini cu atacul asupra bazelor americane, date publicitatii de Iran. Gardienii Revolutiei spun ca vor mai lovi si alte tinte

Iranul a dat publicitatii primele imagini cu atacul asupra bazelor americane, date publicitatii de Iran. Gardienii Revolutiei a lansat, la primele ore ale zilei de miercuri, atacuri cu rachete asupra fortelor conduse de SUA in Irak, ca represalii pentru atacul SUA cu drona asupra unui comandant iranian a carui ucidere a starnit temeri privind un razboi mai amplu in Orientul Mijlociu.

Vestea care loveste ca un trasnet in profesori. Dascalii nu vor mai avea mariri de salarii din 2020

Profesorii raman fara majorarile de salarii promise de la data de 1 septembrie 2020. Desi Legea salarizarii le-ar fi adus majorari consistente, conform grilei din 2022, premierul Ludovic Orban a declarat ca aceste cresteri ar fi discriminatorii fata de alti bugetari, care nu vor beneficia de venituri la fel de mari.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )