Libnet.ro
UNICEF

07:30

Dacia Duster 2018: Cum arata a doua generatie a SUV-ului romanesc

Playtech Playtech,
Dacia Duster 2018: Cum arata a doua generatie a SUV-ului romanesc

Dacia Duster 2018 este un model extrem de anticipat al producatorului roman, iar acum avem primele imagini oficiale ale automobilului. Au trecut aproximativ sapte ani de cand primul model de Dacia Duster s-a lansat pe piata, iar succesul acestuia a fost unul neasteptat. De-a lungul timpului, au fost vandute mai bine de un milion de []. continuă pe Playtech

Dacia prezinta cea de-a doua generatie Duster

Dacia va prezenta cea de-a doua generatie Duster in premiera mondiala pe 12 septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt, cu noua nuanta Orange Atacama.

FOTOGALERIE Asa arata noua Dacia Duster. Premiera la Salonul Auto de la Frankfurt, lansare la inceput de 2018

A doua generatie a SUV-ului Dacia Duster a fost dezvaluita in primele fotografii oficiale, premiera in fata publicului larg urmand sa aiba loc la Salonul Auto de la Frankfurt 14-24 septembrie), iar lansarea pe piata undeva la inceput de 2018. Dacia a vandut peste un milion de Duster din prima generatie, in cei sapte ani de cariera comerciala, acest model fiind cel mai bine vandut autoturism Dacia din toate timpurile.

Imagini spectaculoase cu noua Dacia Duster

Constructorul Dacia pregateste lansarea in aceasta toamna a noului model Duster la Salonul Auto de la Frankfurt. Iata ce noutati aduce acesta.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )