Libnet.ro
UNICEF

17:15

Dacia Duster, editia 2017, arata mai bine decat te-ai astepta

Playtech Playtech,
Dacia Duster, editia 2017, arata mai bine decat te-ai astepta

Dacia lucreaza la un nou model de Duster pentru 2017. Dupa ce a fost cel mai bine vandut model Dacia din lume in 2015, francezii au decis sa-i aplice un facelift. Conform informatiei exclusive din partea revistei AutoExpert, dar neconfirmat oficial de Dacia, noul design al SUV-ului Duster este parte dintr-un program special de dezvoltare []. continuă pe Playtech

Prognoza meteo pentru luni si marti: Vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit

Luni, vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit in prima decada a lunii februarie, cu precadere in regiunile intracarpatice. Astfel, temperaturile maxime se vor incadra intre 4 si 14 grade, iar cele minime intre -10 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 6. 7 grade in Dealurile Banatului.

Aparentele insala: de ce o salata de la McDonalds este mai nesanatoasa decat un Big Mac dublu

Chiar daca o salata pare mult mai sanatoasa decat un produs clasic de fast-food, precum hamburgerul, in cazul lantului de restaurante McDonalds lucrurile stau exact pe dos.

METEO in weekend, vremea se incalzeste: temperaturi mai ridicate decat in mod normal in aceasta perioada

In acest weekend vom avea parte de o vreme frumoasa, cu temperaturi mai ridicate decat in mod normal in aceasta perioada. Maximele vor urca in unele zone chiar si pana la 12 grade, in timp ce minimele vor cobori pana la -13 grade.

La Adevarul Live despre Bucharest City, aplicatia care promoveaza Capitala mai bine decat Ministerul Turismului

Romanilor vor sa creada ca tara e gradina Maicii Domnului, dar poate ca cel mai mult ii lipseste promovarea. De la ora 15, Alex Filip, cofondator Bucharest City App, vine la Adevarul Live ca sa vorbeasca despre un ghid special pentru Capitala - o aplicatie direct pe smartphone.

Volvo XC60 este cel mai bine vandut SUV de clasa medie in Europa

Volvo XC60 a fost cel mai vandut SUV de clasa medie in Europa in 2015, arata statisticile companiei de cercetare din domeniul automobilistic JATO.

SUA: Donald Trump le-ar aplica teroristilor torturi mai rele decat simularea inecului

Donald Trump, magnatul american si candidatul republican pentru nominalizarea partidului sau la alegerile prezidentiale din SUA, a declarat sambata seara ca, daca ar ajunge presedinte, nu doar ca ar reintroduce tortura prin simularea inecului pentru suspectii de terorism, ci ar aplica tehnici mult mai rele, relateaza agentia EFE, citata de Agerpres.

Donald Trump a afirmat ca le-ar aplica teroristilor torturi mai rele decat simularea inecului

Donald Trump, magnatul american si candidatul republican pentru nominalizarea partidului sau la alegerile prezidentiale din SUA, a declarat sambata seara ca, daca ar ajunge presedinte, nu doar ca ar reintroduce tortura prin simularea inecului pentru suspectii de terorism, ci ar aplica tehnici mult mai rele, transmite EFE.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )