Libnet.ro
UNICEF

23:00

Dacia Duster Edition One: 100 de exemplare disponibile doar online cu avans de 500 de euro

Auto Ro Auto Ro,
Dacia Duster Edition One: 100 de exemplare disponibile doar online cu avans de 500 de euro

Dacia marcheaza lansarea in Romania a noii generatii Duster printr-o editie limitata, botezata sugestiv Edition One. Aceasta poate fi comandata exclusiv online, de catre persoanele fizice, iar productia va fi limitata la 100 de exemplare. continuă pe Auto Ro

Duster Edition ONE - Dacia vinde exclusiv online o editie speciala si limitata a noului SUV

Dacia a anuntat ca vinde o editie speciala si limitata a noului Duster exclusiv online. Doar 100 de masini sunt disponibile astfel, fiind echipate cu motorizare 1. 5 dCi 110 si tractiune integrala. Intitulata Dacia Duster Edition ONE, aceasta versiune dispune, printre altele, de sistem de aer conditionat automat, card de acces maini libere, sistem de avertizare a unghiului mort, Multiview camera, aprindere automata a farurilor si jante din aliaj de 17 inch, diamantate.

Dacia Duster, in editie limitata: cum prinzi unul dintre modelele speciale

Dacia Duster a fost prezentata oficial in septembrie si acum e anuntata intr-o editie speciala. Vestea buna e ca poti cumpara una, daca dispui de niste bani. Dacia Duster 2018 nu vine cu schimbari radicale fata de modelul precedent. Are 4,3 metri lungime, o latime de 1,8 metri si o garda la sol de 21 [].

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )