Libnet.ro
UNICEF

21:31

Dacia a inregistrat cea mai mare crestere a vanzarilor auto din UE

Antena3 Antena3,
Dacia a inregistrat cea mai mare crestere a vanzarilor auto din UE

Dacia a inregistrat cea mai puternica crestere a vanzarilor in topul marcilor auto din UE, in luna februarie. Vanzarile de autoturisme noi din UE au urcat cu 8% in luna februarie, datorita imbunatatirii. continuă pe Antena3

Vanzarile auto din UE au urcat cu 8% in februarie: Dacia a inregistrat din nou cea mai mare crestere

Vanzarile de autoturisme noi din Uniunea Europeana au crescut cu 8%in luna februarie, datorita imbunatatirii situatiei economice si preturilor mai reduse practicate de unii producatori. Piata auto.

Vanzarile auto din UE au urcat cu 8% in februarie: Dacia a inregistrat din nou cea mai mare crestere

Vanzarile de autoturisme noi din Uniunea Europeana au crescut cu 8%in luna februarie, datorita imbunatatirii situatiei economice si preturilor mai reduse practicate de unii producatori. Piata auto.

Cat valoreaza cea mai mare asigurare de viata din lume

Un milionar din California se poate lauda ca are cea mai mare asigurare de viata din lume. Barbatul a intrat in Cartea Recordurilordupa ce si-a facut o polita de asigurare in valoare de 200 de mili.

Cea mai mare banca din Ucraina paraseste Crimeea.

Privatbank, cea mai mare banca din Ucraina, a incetat sa mai furnizeze servicii clientilor din Crimeea din cauza situatiei incerte din regiune, informeaza Kyiv Post. Din cauza lucrarilor tehnice pentru modernizarea sistemului, filiala Privatbank in Republica autonoma Crimeea nu va furniza servicii clientilor. Ne cerem scuze pentru inconvenientul creat, este raspunsul suportului tehnic al bancii. In plus, banca a redus limita de credit pentru rezidentii din Crimeea fara a preciza suma .

Tasuleasa Social pregateste cea mai mare actiune de impadurire din Transilvania

In aceasta primavara, Asociatia Tasuleasa Social pregateste cea mai mare actiune de impadurire din Transilvania. Nu mai putin de 10 hectare de teren degradat din localitatea Budesti-Fanate, aflate la granita dintre judetele Cluj, Bistrita-Nasaud si Mures, vor fi impadurite.

Cel mai mare hotel de 5 stele din Romania, pe profit dupa patru ani de pierderi

Bucuresti Turism, compania care detine hotelul Radisson din Bucuresti, cea mai mare unitate de cazare de cinci stele din tara, a trecut in 2013 pe profit dupa ce in fiecare an de la deschidere, in toamna lui 2008, a inregistrat pierderi, reiese din.

HOT! Jessie J isi incanta fanii cu cea mai sexy fotografie ever! Vezi aici cum arata!

Si-a cucerit publicul mizand pe voce, hituri si concerte de cea mai buna calitate, fara a apela la o sexualizare.

Riscul de infarct letal este mai mare pentru femei

Riscul de deces in urma infarctului miocardic este mai mare in cazul femeilor, deoarece simptomele sunt confundate, cel mai adesea, cu o criza de angoasa, se arata intr-un studiu al cercetatorilor canadieni.

BlackRock, cel mai mare actionar la UniCredit, cu o participatie de 5,2%

Fondul american BlackRock Inc, cel mai mare fond de administrare de active din lume, si-a majorat participatia la UniCredit devenind cel mai mare actionar la grupul bancar italian, potrivit unui comunicat publicat vineri pe pagina de Internet a Autoritatii italiene de reglementare a pietelor financiare, Consob, transmite Reuters.

BlackRock a devenit cel mai mare actionar al UniCredit. Banca tocmai ce a anuntat o pierdere gigantica, de 15 miliarde de euro

BlackRock, cel mai mare administrator de active la nivel mondial, a acumulat o participatie de 5,2% la banca italiana UniCredit, prezenta si in Romania, devenind cel mai important actionar al institutiei, scrie Bloomberg.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )