Libnet.ro
UNICEF

20:30

Dacia lanseaza marti noul Duster, la Salonul Auto de la Frankfurt

B1 B1,
Dacia lanseaza marti noul Duster, la Salonul Auto de la Frankfurt

Constructorul auto Dacia va lansa marti, la Salonul Auto de la Frankfurt, noul Duster, cu un exterior mai modern si un interior schimbat, a anuntat compania detinuta de grupul francez Renault. Noua Dacia Duster. continuă pe B1

Dacia va lansa marti noul Duster, la Salonul Auto de la Frankfurt

Constructorul auto Dacia va lansa marti, la Salonul Auto de la Frankfurt, noul Duster, a anuntat compania detinuta de grupul francez Renault. Noua Dacia Duster aduce mai multe echipamente la acelasi pret:.

Noua Dacia Duster la Salonul Auto de la Frankfurt 2013

Noua Dacia Duster se lanseaza maine, la Salonul Auto de la Frankfurt, anunta compania printr-un comunicat de presa.

Dacia prezinta noul Duster facelift

Noua Dacia Duster facelift se pregateste de debutul programat pentru Salonul Auto de la Frankfurt. SUV-ul beneficiaza de un exterior restilizat, un habitaclu cu tapiterii noi si un motor nou pe benzina, de 125 CP. In plus, modelul aduce mai multe echipamente: Dacia MEDIA NAV, regulator-limitator de viteza, asistenta la parcarea cu spatele si altele.

Dacia va lansa maine noul Duster. Cum arata noul SUV produs la Mioveni

Constructorul auto Dacia va lansa marti, la Salonul Auto de la Frankfurt, noul Duster, cu un exterior mai modern si un interior schimbat, cu tapiterii noi si o noua plansa de bord, a anuntat compania.

Masini electrice, hibride si tehnologii noi, la Salonul Auto de la Frankfurt 2013

Salonul Auto de la Frankfurt va reuni cele mai importante nume din industria auto mondiala, cu 70 de modele si concepte prezentate in premiera, iesind in evidenta vehicule electrice, automobile cu propulsie hibrida si prototipuri menite sa demonstreze.

Salon Auto Frankfurt: Vezi cele mai importante modele lansate in 2013.

Salonul Auto de la Frankfurt, cel mai important eveniment de acest gen din Europa, continua traditia si in acest an, la cea de a 65-a editie. Producatorii auto vor avea nu mai putin de 70 de lansari in premiera mondiala, salonul fiind deschis oficial de Angela Merkel pe 12 septembrie. La Frankfurt, o data la doi ani, se aduna toata crema industriei auto mondiale, cele mai importante lansari de masini, testari de noi tehnologii in premiera sau diferite surprize destinate fanilor, facand parte .

VIDEO Primele imagini oficiale cu noul Duster

Dacia a publicat trei clipuri oficiale cu facelift-ul Dacia Duster si a oferit detalii noi despre noua lansare. Duster-ul ce va veni la finalul lui 2013 va avea un motor de 125cp pe benzina, cu sase viteze. Acest propulsor 1. 2TCe va echipa in premiera un model al aliantei Renault - Nissan. Dacia Duster va beneficia de o garantie de 100. 000km sau trei ani, care dintre ele va fi atinsa prima.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )