Libnet.ro
UNICEF

22:00

Dacia lanseaza modelul Duster Pick Up. Cat costa si care sunt dotarile

Online Sport Online Sport,
Dacia lanseaza modelul Duster Pick Up. Cat costa si care sunt dotarile

Constructorul de automobile de la Mioveni a anuntat lansarea pe piata din Romania a unui model Duster Pick Up. continuă pe Online Sport

Dacia lanseaza versiunea Duster Pick-Up. Pretul este de 22.500 euro

Dacia a anuntat ca lanseaza in tara o versiune de Duster Pick-Up ce are o bena de 1,65 metri lungime, sarcina utila de pana la 500 kg si motor dCi de 115 CP. Pretul este de 22. 546 euro, iar masina este dezvoltata impreuna cu carosierul Romturingia.

Dacia lanseaza in Romania modelul Duster Pick-Up

Gama Duster se imbogateste cu o versiune pick-up, destinata publicului larg.

S-au dat de gol. Cat costa, de fapt, Dacia Spring

Spring, primul model electric de la Dacia, a fost prezentat oficial in aceasta luna. Un singur aspect a fost preferat de producatori sa ramana un mister, pretul. Cat costa, de fapt, Dacia Spring?.

Cat costa scoala de soferi, categoriile A, B si C, in toata tara

Daca te-ai hotarat sa iei permisul de conducere, atunci trebuie sa stii cat costa scoala de soferi pentru categoriile A, B si C, in toata tara. Desigur, preturile difera de la un oras la altul, dar si in functie de masina pe care doresti sa inveti sa conduci. Cat costa, de fapt, sa faci scoala .

Dacia Spring - Primul pret a fost anuntat in Ungaria. Cat costa masina electrica

Primul model electric al Dacia, despre care compania a dat pe larg detalii saptamana trecuta, costa 17. 800 de euro in Ungaria, inainte de aplicarea subventiilor. Este prima tara in care se comunica un pret pentru masina care va ajunge la companiile de ride-sharing in primavara lui 2021 si la clientii persoane fizice in toamna.

Vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu, scoasa la vanzare. Cat costa si cum arata spectaculosul imobil cu 15 dormitoare (GALERIE FOTO)

Din multimilionar, Irinel Columeanu a ajuns aproape falit. Fostul om de afaceri a ajuns de la un stil de viata opulent, la un trai modest. ingropat in datorii, Columbeanu a pierdut celebra vila de la Izvorani, care.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )