Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dacia Logan, rechemat in service din cauza airbag-urilor. Franele aduc in service atat Logan, cat si Sandero si Clio

Hotnews Hotnews,
 Dacia Logan, rechemat in service din cauza airbag-urilor. Franele aduc in service atat Logan, cat si Sandero si Clio

Peste 1. 600 de automobile Dacia Logan, Dacia Sandero si Renault Clio sunt rechemate in service, in Romania. O problema comuna tine de frane, iar strict pentru Dacia Logan a fost initiata o campanie de recall referitoare la airbag-uri. continuă pe Hotnews

Ivanka Trump, PROBLEME in afaceri din cauza tatalui ei! Lanturile de magazine REFUZA sa ii mai vanda PRODUSELE

Ivanka Trump este o victima colaterala a masurilor luate de tatal ei, presedintele american Donald Trump. Afacerile in care este implicata au avut de suferit din cauza deciziilor luate de presedintele SUA.

Dacia recheama in service 1.500 de masini Logan si Sandero. Probleme la frane si la airbag-uri

Constructorul auto Dacia recheama in service aproape 1. 500 de autoturisme Logan II si Sandero II. Decizia a fost luata in urma unor probleme descoperite la sistemele de frane si la airbag-uri, potrivit unui anunt publicat pe site-ul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC).

in atentia posesorilor de Logan si Sandero. Dacia recheama in service 1.500 de masini

Dacia recheama in service-urile din Romania 1. 478 de unitati Logan II si Sandero II. Acest lucru este cauzat de posibile problemele la sistemele de franare si la airbag-uri, potrivit unui.

Metroul nu mai opreste in statiile din Piata Victoriei si Aviatorilor din cauza aglomeratiei. Peste 180.000 de bucuresteni protesteaza in fata Guvernului

Din cauza aglomeratiei de la metrou, trenurile nu mai opresc in statia din Piata Victoriei, unde se afla si Guvernul Romaniei. in fata institutiei s-au adunat peste 180. 000 de romani care protesteaza impotriva Guvernulu .

Carmen Bruma, amenintata cu moartea din cauza lui Mircea Badea!

Carmen Bruma, iubita omului de televiziunea Mircea Badea primeste tot mai frecvent amenintari din partea protestatarilor, care au iesit in ultimele zile in strada cerand Guvernului Grindeanu sa.

Dragnea vorbeste despre o eventuala abrogare a ordonantei: Nu putem asista la sfaramarea Romaniei din cauza iresponsabilitatii lui Iohannis. Ne confruntam cu o masina de dezinformare incredibila

Liviu Dragnea a declarat, din nou, ca face fata tot mai greu presiunii din teritoriu pentru a organiza o contramanifestatie a PSD, la care sa participe un milion de persoane. Pot spune ca membrii si.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )