Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dacia propune Guvernului TVA zero pentru achizitia de masini noi

Antena3 Antena3,
Dacia propune Guvernului TVA zero pentru achizitia de masini noi

Automobile Dacia a propus Guvernului sa introduca TVA zero la achizitia de masini noi, pentru a sustine cresterea vanzarilor. Ideea a fost prezentata de catre Constantin Stroe,. continuă pe Antena3

Dacia propune Guvernului TVA zero pentru achizitia de masini noi

Automobile Dacia a propus Guvernului sa introduca TVA zero la achizitia de masini noi, pentru a sustine cresterea vanzarilor, scrie Mediafax. Ideea a fost prezentata de catre Constantin Stroe, vicepresedintele Dacia, oficialilor Ministerului Finantelor Publice, care insa au fost reticenti.

UPDATE Constantin Stroe (ACAROM) propune Guvernului TVA zero pentru achizitia de masini noi

Automobile Dacia a propus Guvernului sa introduca TVA zero la achizitia de masini noi, pentru a sustine cresterea vanzarilor, scrie Mediafax. Ideea a fost prezentata de catre Constantin Stroe, vicepresedintele Dacia, oficialilor Ministerului Finantelor Publice, care insa au fost reticenti. UPDATE Automobile Dacia precizeaza ca nu a cerut eliminarea TVA-ului. Constantin Stroe a facut declaratiile la un eveniment al organizatiei pe care o conduce Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania-ACA.

Dacia propune TVA zero pentru achizitia de masini noi, Guvernul este reticent

Automobile Dacia, cel mai mare exportator al Romaniei, a propus Guvernului sa introduca TVA zero la achizitia de masini noi, pentru a sustine cresterea vanzarilor.

Dacia cere TVA zero pentru masinile noi

Vicepresedintele Dacia, Constantin Stroe, a propus joi, oficialilor din Ministerul de Finate sa instituie TVA zero pentru achizitia de masini noi, pentru a stimula vanzarile, informeaza Digi 24.

Dacia propune TVA zero pentru masinile noi

Dupa ce luna trecuta ameninta ca isi muta productia de la Mioveni daca pana in 2020 nu se construieste autostrada Sibiu-Pitesti, Dacia face o propunere fiscala autoritatilor. Producatorul propune TVA.

Guvernul ofera 25 milioane lei pentru achizitia de apa grea

Guvernul Romaniei a alocat, astazi, fondurile necesare pentru achizitia de apa grea de catre Administratia Nationala a Rezervelor de Stat si Probleme Speciale ANRSPS) de la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare RAAN) , arata un comunicat transmis redactiei.

Guvernul mai tine putin in viata RAAN, alocand inca 25 milioane de lei pentru achizitia de apa grea

Guvernul a aprobat miercuri alocarea a inca 25 de milioane de lei pentru achizitia de apa grea de catre Administratia Nationala a Rezervelor de Stat si Probleme Speciale ANRSPS) de la Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare RAAN). Ultima alocare de acest fel a fost aprobata in urma cu doua luni, in martie 2015, insa atunci suma era de 30 de milioane de lei. In acest fel, Guvernul tine in viata in mod artificial RAAN, companie aflata in insolventa. Trebuie precizat ca RAAN produce pe stoc de mai multi ani. Astfel, s-a ajuns in situatia in care actualele stocuri sa acopere necesarul pe cel putin 50 de ani de acum inainte.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )