Libnet.ro
UNICEF

10:00

Dacia si Renault Commercial Roumanie anunta ca se retrag din asociatia de profil APIA

Hotnews Hotnews,
 Dacia si Renault Commercial Roumanie anunta ca se retrag din asociatia de profil APIA

Automobile Dacia si Renault Commercial Roumanie societatea care comercializeaza marcile Dacia, Renault si Nissan in Romania) au exprimat intr-o scrisoare oficiala, in data de 3 februarie, decizia de a renunta la calitatea de membri al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA). Companiile nu au mentionat motivul, insa o dovada ca exista disensiuni a fost faptul ca la conferinta anuala de bilant APIA nu a fost prezent niciun reprezentant al grupului francez. continuă pe Hotnews

Automobile Dacia si Renault Commercial Roumanie se retrag din Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile

Automobile Dacia si Renault Commercial Roumanie, societate care comercializeaza marcile Dacia, Renault si Nissan in Romania, transmis vineri, intr-o scrisoare oficiala, decizia de a renunta la functia de membru al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA).

Dacia se retrage din Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile

Automobile Dacia si Renault Commercial Roumanie, societate care comercializeaza marcile Dacia, Renault si Nissan in Romania, transmis vineri, intr-o scrisoare oficiala, decizia de a renunta la functia de membru al Asociatiei Producatorilor si.

Sah: Dacia, Renault si Nissan ies din Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile

Automobile Dacia si Renault Commercial Roumanie societate care comercializeaza marcile Dacia, Renault si Nissan in Romania) au decis sa renunte la calitatea de membru al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile APIA).

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )