Libnet.ro
UNICEF

05:00

Dacia rupe gura targului cu asa ceva: cum iti aduce noile modele Logan si Sandero direct in sufragerie

Playtech Playtech,
Dacia rupe gura targului cu asa ceva: cum iti aduce noile modele Logan si Sandero direct in sufragerie

Dacia a anuntat recent ca anul viitor vei putea cumpara noile modele Logan, Sandero si Sandero Stepway. Pana atunci, cauta sa le promoveze intens. Pandemia a schimbat multe in lume, iar. continuă pe Playtech

Aparitie bizara langa Piatra Neamt. Asa ceva a aparut si in SUA: Extraterestrii ne vor pe noi si pe americani

Bizara constructie din apropierea cetatii dacice Petrodava, care este asemanatoare cu cea din desertul american Utah, a starnit multe comentarii in spatiul public. Aparitie bizara langa Piatra Neamt. Asa ceva a aparut si in SUA Astfel cadescoperirea de zilele trecute s-a facut in apropierea cetatii dacice Petrodava din zona Batca Doamnei, foarte aproape de orasul .

Regina Elisabeta, jefuita la Palatul Buckingham. Cum a fost posibil asa ceva

Cand esti Regina Angliei in mod normal, ar trebui sa ai laga tine oameni de incredere. De la majordomi si pana la cei ce se ocupa cu lucrurile de zi cu zi. Din pacate statutul nu a ferit-o pe Regina Angliei de hoti. Regina Angliei a ramas fara medalii si fotografii Conform celor de la .

Ce face Viviana Sposub inainte de o noapte cu George Burcea: Eu nu am mai auzit asa ceva

George Burcea si Viviana Sposub sunt unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii Ferma, iar chimia dintre ei a fost una care a patruns si la telespectatori. Ce face Viviana Sposub inainte de o noapte cu George Burcea Viviana Sposub si George Burcea par .

Femeia care a slabit doar stand in picioare. Cum a fost posibil asa ceva

Dietele au devenit tot mai mult un trend, in special cand esti persoana publica. Sunt multe regimuri de slabit cu nume ciudate la prima vedere, cum ar fi dieta Scardale, cu care femeile ce si-au propus sa slabeasca rapid si fara prea multe eforturi, s-au familiarizat deja. Femeia care a slabit doar stand in picioare .

Selly schimba tot in Romania. Anunta o premiera istorica: Nu a mai fost asa ceva la noi

Andrei Selaru, cunoscut sub numele de Selly, este unul dintre cei mai apreciati si mai urmariti vloggeri din tara noastra. Cu o ambitie de fier, cu un talent aparte si o carisma specifica , Selly a reusit sa bata record dupa record pe canalul sau de Youtube. Recent, tanarul a anuntat ce va inaugura in .

VIDEO FOTO Conditiile in care a murit Maradona - Cum arata casa din Tigre in care El Pibe DOro si-a dat ultima suflare: Nu merita asa ceva

Cotidianul Clarin a scos la iveala imagini din casa unde Diego Maradona a murit, concluzia jurnalistilor argentinieni fiind aceea ca un pacient operat pe creier avea nevoie de recuperare intr-o altfel de locatie. De ce nu a inchiriat o casa in care sa aiba toate conditiile, inclusiv o baie la parter? Nu merita asa ceva, a precizat una dintre persoanele implicate in ancheta deschisa in legatura cu imprejurarile in care a murit El Pibe DOro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )