Libnet.ro
UNICEF

10:01

Dacia Sandero, in lupta pentru titlul Masina anului 2021 in Europa. Ce modele mai sunt in competitie

Adevărul Adevărul,
Dacia Sandero, in lupta pentru titlul Masina anului 2021 in Europa. Ce modele mai sunt in competitie

Nu mai putin de 29 de modele au fost acceptate de juriu pe lista finala a candidatilor pentru titlul Masina Anului 2021 in Europa. Printre acestea se afla si noua generatie Dacia Sandero. continuă pe Adevărul

Dacia Sandero, masina anului? Cum ar putea atinge aceasta performanta

Dacia Sandero ar putea fi declarata masina anului 2020 si nu e chiar departe de aceasta performanta. Modelul Sandero al celor de la Dacia a reusit sa prinda o nominalizare la masina anului.

Business report: Ce se schimba de la 1 ianuarie. Last minute-ul - tendinta anului 2021. Liberalizarea pietei va scumpi energia. Profesorii pierd 30% din venituri pentru ca intra in invatamant

Ce se schimba pentru romani de la 1 ianuarie: scumpiri masive in energie, cresteri de preturi la carburanti si la tigari * Profesorii pierd 30% din venituri pentru ca intra in invatamant * Citu: Bugetul pe 2021 nu pune frana economiei * Touroperator: Last minute-ul va fi o tendinta generala pentru 2021, iar turismul va capata o tenta regionala * Top-urile castigatorilor si ale perdantilor din industria UE in anul pandemiei * Lucian Isar, reprezentantul Romaniei la BERD, a fost numit consilier onorific al premierului Florin Citu * Digitalizarea va asigura sustenabilitatea companiilor * Amanarea recalibrarii va duce inevitabil la dificultati financiare * Liberalizarea pietei va scumpi energia. Sfatul ministrului: cautati furnizori ieftini * Guvernul vrea sa le dea bani tinerilor care se muta la tara.

ANRE: Clientii casnici au dreptul sa isi schimbe furnizorul de energie electrica pe tot parcursul anului 2021

Piata de energie electrica se liberalizeaza complet de la 1 ianuarie 2021, informeaza Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE), care precizeaza ca toti clientii casnici au dreptul sa isi schimbe furnizorul de energie electrica .

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2691 seconds )