Libnet.ro
UNICEF

16:45

Dacia Spring, primul model de Dacie electrica

România Liberă România Liberă,
Dacia Spring, primul model de Dacie electrica

Dacia a dezvaluit primul sau model de masina electrica, Spring, postand un mesaj pe contul de Facebo. continuă pe România Liberă

Dacia anunta primul model electric din istoria marcii

Brandul romanesc Dacia a anuntat, marti, Dacia Spring, primul model electric din istoria marcii, cu o autonomie estimata la 200 km.

Cum arata Dacia Spring, primul model electric al constructorului de la Mioveni. De cand va fi disponibil pe piata si cat va costa FOTO VIDEO

Dacia a publicat pe pagina sa de Facebook primele imagini cu modelul Spring, prima sa masina electrica, despre care se vorbeste inca din 2019.

Ce pret are noua Dacia electrica si cand o poti avea. Cea mai asteptata masina a anului 2020

Dacia Spring e primul model electric al constructorului de la Mioveni. Au aparut deja primele imagini cu acest nou autoturism pe care Renault l-a promis de multa vreme. Hai sa vezi la ce trebuie.

Primele imagini cu Dacia Spring, noua mae153;ina electrica a producatorului auto

Dacia a dezvaluit primul sau model de mae153;ina electrica, Spring, postacentnd an acest sens un mesaj pe contul de Facebook.

Dacia a facut publice imagini cu primul model 100% electric al companiei. Cum arata Dacia Spring (VIDEO)

Dacia a facut publice primele imagini cu viitorul model electric de masina pe care urmeaza sa il lanseze anul acesta. Autoturismul trebuia sa fie prezentat saptamana aceasta, la Salonul auto de la Geneva,.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2797 seconds )