Libnet.ro
UNICEF

18:15

Dacian Ciolos, catre bursierii GovITHub: Gasim modalitatea in care sa va pastrati libertatea de imaginatie, sa nu va birocratizam

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dacian Ciolos, catre bursierii GovITHub: Gasim modalitatea in care sa va pastrati libertatea de imaginatie, sa nu va birocratizam

Premierul Dacian Ciolos a discutat, luni, la Palatul Victoria cu cei 20 de bursieri ai programul GovITHub care lucreaza pentru eficientizarea administratiei publice, spunandu-le acestora ca este important sa se integreze cat mai repede la realitatile. continuă pe Wall-Street Ro

Se intampla ceva minunat in acest weekend, la Guvern. Dacian Ciolos, despre proiectele in IT si viitorul tarii in acest domeniu

Dacian Ciolos lauda intr-o postare pe Facebook activitatea bursierilor si voluntarilor in proiectul GovITHub, care lucreaza pentru gasirea solutiilor moderne care sa vina in sprijinul.

Dacian Ciolos poate ramane premier si dupa alegerile parlamentare. Care sunt insa conditiile

Dacian Ciolos ar putea ramane premier si dupa alegerile parlamentare din decembrie. UDMR este pregatit sa-i ofere sprijin lui Ciolos, daca aceasta propunere de premier va veni din partea partidului care a .

Dacian Ciolos l-a eliberat din functie pe Dumitru Botanoiu, secretar de stat in Ministerul Agriculturii

Prim-ministrul Dacian Ciolos a semnat decizia de eliberare din functie a secretarului de stat din Ministerul Agriculturii, Dumitru Daniel Botanoiu, care ocupa aceasta functie din mai 2012, de la instalarea primului guvern Ponta.

intrevedere Dacian Ciolos - Federica Mogherini. Cei doi oficiali au discutat despre evenimentele si tendintele din regiunea Marii Negre

Premierul Dacian Ciolos s-a intalnit, vineri, cu sefa diplomatiei europene si vicepresedintele Comisiei Europene, Federica Mogherini. in cadrul intrevederii, cei doi oficiali au discutat despre implementarea Strategiei Globale a Uniunii Europene si despre modalitatile concrete prin care Romania ar putea contribui la aceasta.

Klaus Iohannis, rugat sa comenteze o sugestie a lui Nicusor Dan pentru Dacian Ciolos: Eu nu pot decat sa-i recomand sa-i spuna acest lucru domnului premier (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a fost rugat vineri de un reporter sa isi spuna parerea despre faptul ca liderul USR, Nicusor Dan, sugera ca premierul Dacian Ciolos sa faca un program de guvernare pe care.

Dacian Ciolos: Cresterea economica este o oportunitate daca reusim sa o facem sustenabila

Cresterea economica inregistrata de tara noastra in ultimii ani este o oportunitate, nu un dat, conform afirmatiilor premierului Dacian Ciolos, care sustine ca aceasta expansiune trebuie valorificata in cresterea nivelului de trai, in evolutia sociala.

Elena Udrea ii cere lui Dacian Ciolos demiterea unui ministru

Deputata Elena Udrea ii cere premierului Dacian Ciolos sa o demita pe ministrul Justitiei, Raluca Pruna, pentru afirmatia ca ar fi mintit judecatorii CEDO. Absolut incredibil - ministrul.

Dacian Ciolos: Se intampla ceva minunat in acest weekend, la Guvern.

Se intampla ceva minunat in acest weekend, la Guvern, a scris premierul Dacian Ciolos, sambata, pe pagina de Facebook.

Dacian Ciolos: Se intampla ceva minunat in acest weekend, la Guvern

Se intampla ceva minunat in acest weekend, la Guvern, scrie premierul Dacian Ciolos, sambata, pe pagina sa de Facebook. O efervescenta de creativitate si entuziasm adusa de cei.

Dacian Ciolos, imagini de la Baza 86 Aeriana de la Borcea, unde pilotii romani au luat in primire noile avioane F16

Dacian Ciolos a postat pe Facebook, vineri seara, o filmare facuta din timpul antrenamentelor de la Baza 86 Aeriana de la Borcea, unde pilotii romani au luat in primire noile avioane F16 si au.

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )