Libnet.ro
UNICEF

12:15

Dacian Ciolos cere demisia ministrului de Finante: PSD ne intoarce in timp

Adevărul Adevărul,
Dacian Ciolos cere demisia ministrului de Finante: PSD ne intoarce in timp

Dacian Ciolos, fost premier al Romaniei si lider fondator al Miscarii Romania impreuna, ii cere demisia ministrului de Finante, Eugen Teodorovici, dupa ce demnitarul din Guvernul Dancila a anunatat ca a vorbit cu omologii sai despre limitarea dreptului la munca in strainatate la cinci ani. continuă pe Adevărul

Dacian Ciolos cere demisia ministrului Finantelor: PSD ne intoarce in timp

Dacian Ciolos, fost premier al Romaniei si lider fondator al Miscarii Romania impreuna, ii cere demisia ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, dupa ce demnitarul din Guvernul Dancila a anuntat ca a vorbit cu omologii sai despre limitarea dreptului la munca in strainatate la cinci ani.

PNL cere demisia ministrului Turismului, un incompetent cu o tara fara brand: Romania exporta turisti

Ministrul Turismului este incompetent iar Romania o tara fara brand, sustine PNL in motiunea simpla depusa miercuri la Senat, prin care se cere demisia ministrului de resort, Bogdan Trif. Motiunea Turism de Romania: Un ministru.

PNL cere demisia ministrului Finantelor

Partidul National Liberal PNL) a anuntat, astazi, ca solicita premierului Viorica Dancila sa-l demita pe ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, dupa ce acesta a propus introducerea unui permis de munca pe 5 ani pentru toti angajatii din statele membre ale Uniunii Europene UE), care muncesc in strainatate.

Basescu: Dacian Ciolos nu are sanse la prezidentiale. Va trebui sustinut Klaus Iohannis. Pe Ciolos poate il mai pune cineva ceva, ca el merge pus, nu ales

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca Dacian Ciolos nu are sanse de a castiga alegerile prezidentiale de anul viitor si ca opozitia ar trebui sa-l sustina pe Klaus Iohannis. Pe Dacian Ciolos poate il mai pune cineva ceva, ca el merge pus. il pui ministru, e ministru, il pui consilier, e consilier, il pui comisar european, e comisar european, dar nu il vad ales, a spus Basescu.

Orban: Dacian Ciolos nu are nicio relevanta in ce priveste batalia politica; e usor sa-ti dai cu parerea cand stai la televizor si mananci popcorn (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a negat importanta lui Dacian Ciolos in contextul politic actual, liberalul sustinand ca Ciolos isi da cu parerea pe chestiuni pe care le vede de la televizor, fara sa se.

Ludovic Orban: Dacian Ciolos nu are nicio relevanta in ce priveste batalia politica; e usor sa-ti dai cu parerea cand stai la televizor si mananci popcorn (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a negat importanta lui Dacian Ciolos in contextul politic actual, liberalul sustinand ca Ciolos isi da cu parerea pe chestiuni pe care le vede de la televizor, fara sa se.

Ludovic Orban, atac la Dacian Ciolos: Cand stai la televizor si mananci popcorn, e usor sa iti dai cu parerea

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seara ca e ciudat faptul ca Dacian Ciolos a atacat in ultima perioada atat PNL, cat si USR, in conditiile in care partidul pe care vrea sa il.

PNL cere demisia lui Bogdan Trif: Un ministru incompetent si o tara fara brand. Romania exporta turisti. Ce sanse are motiunea liberalilor

Liberalii au depus, la Senat, o motiune simpla impotriva ministrului Turismului, Bogdan Trif, despre care afirma ca ar fi incompetent si ca nu si-a facut suficient de bine treaba in institutia pe care o conduce.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )