Libnet.ro
UNICEF

21:30

Dacian Ciolos: Am confirmarea mai multor colaboratori pentru o implicare civica. Nu exclud implicarea in politica. Ce spune despre discutiile cu Grindeanu

Adevărul Adevărul,
Dacian Ciolos: Am confirmarea mai multor colaboratori pentru o implicare civica. Nu exclud implicarea in politica. Ce spune despre discutiile cu Grindeanu

Dacian Ciolos a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca a primit confirmarea mai multor colaboratori de-ai sai din Guvern pentru a i se alatura intr-un proiect civic prin intermediul caruia sa valorifice experienta acumulata la Palatul Victoria. Ciolos nu a exclus o implicare a sa in politica, dar a precizat ca nu a luat o decizie. continuă pe Adevărul

Dacian Ciolos: 10 ani in UE, pentru Romania, inseamna 10 ani de crestere, de dezvoltare si de consolidare a democratiei

Premierul Dacian Ciolos a afirmat, intr-un mesaj video, ca zece ani in Uniunea Europeana, pentru Romania, inseamna zece ani de crestere, de dezvoltare, de consolidare a democratiei, el fiind, din punct de vedere profesional, un produs al acestei apropieri si integrari a tarii noastre in UE.

Zece ani in UE, pentru ROMANIA, inseamna 10 ani de DEZVOLTARE, de consolidare a DEMOCRATIEI. Dacian CIOLOS, PRIMUL mesaj politic pe 2017 (VIDEO)

Dacian Ciolos, comisar european pentru agricultura si dezvoltare rurala in perioada 2010 2014, a transmis un mesaj video cu privire la implinirea a zece ani de cand Romania a aderat la.

Achim Irimescu a demisionat. Interimatul la Ministerul Agriculturii va fi asigurat de catre Dacian Ciolos

Achim Irimescu a demisionat din functia de ministru al Agirculturii cu o zi inainte ca plenul Parlamentului sa dea votul de investitura pentru cabinetul Grindeanu. Prin decret al presedintelui Klaus Iohannis, Dacian Ciolos este numit ministru interimar al Agriculturii.

VIDEO Dacian Ciolos: Pentru Romania, 10 ani in Uniunea Europeana inseamna 10 ani de consolidare a democratiei

Zece ani in Uniunea Europeana, pentru Romania, inseamna zece ani de crestere, de dezvoltare, de consolidare a democratiei, afirma premierul Dacian Ciolos, comisar european pentru agricultura si dezvoltare rurala in perioada 2010 - 2014.

Dacian Ciolos a facut BILANTUL mandatului de premier: Am beneficiat de o SUSTINERE POLITICA VOLATILA in Parlament, ceea a ingreunat luarea unor decizii (VIDEO)

Dacian Ciolos a sustinut miercuri ultima conferinta de presa de la Palatul Victoria in calitate de prim-ministru, ocazie cu care a prezentat un bilant al mandatului sau. Ciolos a vorbit despre o.

Dacian Ciolos nu exclude implicarea lui in politica, dar inca nu s-a decis. in mod cert nu vrea sa fie director la SIE

Premierul Dacian Ciolos a declarat miercuri ca nu exclude implicarea politica, dar nu a luat inca o decizie in acest sens.

Bilantul guvernului Ciolos: cele mai importante realizari

Guvernul condus de Dacian Ciolos isi incheie mandatul cu o buna evolutie in atragerea fondurilor europene, o crestere economica peste previziuni, cu un numar substantial de noi locuri de munca create si cu o imagine favorabila in plan extern.

Terorismul islamist reprezinta cel mai mare test pentru Germania

Cancelarul Angela Merkel a declarat, intr-un mesaj adresat natiunii cu ocazia Anului Nou, ca terorismul islamist reprezinta cea mai mare provocare pentru Germania dupa atentatul sangeros de la targul de Craciun din Berlin, scrie Reuters.

Dacian Ciolos paseaza noului guvern problemele bugetarilor. Cresterile salariale de anul acesta, complicat de gestionat

Marirea cu 15% a veniturilor bugetarilor ar putea duce la depasirea deficitului bugetar impus de Uniunea Europeana de 3% din PIB. Mai mult, nu e clar de unde vor proveni banii.

VIDEO Dubaiul, desemnat din nou cel mai scump oras pentru noaptea de Revelion. Care este pretul pentru o persoana

Pentru al doilea an la rand, Dubai a fost desemnat cel mai scump oras in care sa va petreceti noaptea de Revelion. Cam 500 de euro de persoana, mai mult decat ati fi cheltuit la New York sau Sidney.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )