Libnet.ro
UNICEF

05:30

Dacian Ciolos: Daca vor fi alegeri anticipate, ne asumam sa fim parte a acestei solutii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dacian Ciolos: Daca vor fi alegeri anticipate, ne asumam sa fim parte a acestei solutii

Fostul prim-ministru Dacian Ciolos sustine ca Romania nu isi poate permite inca un guvern creat din criza morala in care colcaie coalitia PSD-ALDE, precizand ca in cazul in care vor exista alegeri anticipate, va fi parte a solutiei. continuă pe Wall-Street Ro

Ciolos: Romania nu isi poate permite inca un guvern creat din criza morala in care colcaie PSD-ALDE. Daca vor fi anticipate, ne asumam sa fim parte a solutiei

Romania nu isi poate permite inca un guvern creat din criza morala in care colcaie coalitia PSD-ALDE. Este nevoie de o alternativa. O alternativa care trebuie construita cu toti cei care au aratat ingrijorare pentru felul in care e condusa tara de un an incoace si care acum sunt asteptati sa gandeasca solutii. Daca vor fi alegeri anticipate ne asumam sa fim parte a acestei solutii. , a scris Dacian Ciolos pe Facebook.

Ciolos: Romania nu isi poate permite inca un guvern creat din criza morala in care colcaie PSD-ALDE. Daca vor fi anticipate, ne asumam sa fim parte a solutiei

Fostul premier Dacian Ciolos sustine ca Romania nu isi poate permite inca un guvern creat din criza morala in care colcaie coalitia PSD-ALDE, iar daca vor fi alegeri anticipate, isi asuma sa fie parte a solutiei.

Dacian Ciolos: Coalitia PSD-ALDE a esuat

Fostul premier Dacian Ciolos denunta esecul guvernarii PSD-ALDE si spune ca formatiunea sa va fi parte a solutiei, in cazul alegerilor anticipate. Un an si unsprezece zile de.

Ludovic Orban: Situatia politica de astazi ma face sa cred ca se poate ajunge la alegeri anticipate

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, dupa sedinta Biroului Executiv al liberalilor, ca PSD dauneaza grav Romaniei si ca singura solutie este ca PSD sa dispara de la guvernare. Ludovic Orban a sustinut necesitatea declansarii alegerilor parlamentare anticipate, chiar daca este dificil sa faci alegeri anticipate in Romania, pentru ca asta presupune respingerea a doua guverne.

VIDEO Cum ii lauda Viorica Dancila pe Dacian Ciolos si pe tehnocrati: Sunt o speranta pentru agricultura romaneasca

Eurodeputata Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, ii lauda in 2015 pe fostul premier Dacian Ciolos si pe fostul ministru al Agriculturii. in acea perioada Dancila ocupa functia de vicepresedinte a Comisiei pentru agricultura si dezvoltare rurala din PE. Ulterior, tehnocratii au fost pusi la zid de PSD. Chiar azi, cand a anuntat-o pe Viorica Dancila, Liviu Drgane a spus: Numai un guvern tehnocrat ia oameni de strada.

Cum il LAUDA Viorica Dancila pe Dacian Ciolos, in 2015 (DOVADA VIDEO)

Numirea lui Dacian Ciolos in functia de prim-ministru reprezinta o speranta pentru agricultura romaneasca, declara Viorica Dancila, in 2015. Marti, 16 ianuarie 2018, Viorica Dancila este.

PNL vrea alegeri anticipate: Mergem la Cotroceni cu solicitarea de declansare a anticipatelor

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marti, dupa sedinta Biroului Executiv al partidului, ca liberalii merg la consultarile de la Cotroceni cu solicitarea de declansare a alegerilor parlamentare anticipate, iar PNL este pregatit sa isi asume guvernarea.

Primul partid care cere alegeri anticipate, dupa demisia premierului Tudose

Presedintele USR, deputatul Dan Barna, a declarat luni, pentru AGERPRES, ca alegerile anticipate sunt singura alternativa prin care sa se poata crea o majoritate careia sa-i pese de guvernarea.

PNL cere alegeri anticipate. Prima reactie a partidului dupa propunerea Vioricai Dancila pentru functia de premier PSD

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat marti, dupa propunerea Vioricai Dancila pentru functia de premier PSD, ca raspunderea pentru guvernarea catastrofala este exclusiva a PSD si cere alegeri.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )