Libnet.ro
UNICEF

4 Mai.

Dacian Ciolos si Dan Barna alearga, astazi, la Maratonul International Sibiu

Adevărul Adevărul,
Dacian Ciolos si Dan Barna alearga, astazi, la Maratonul International Sibiu

Liderii Aliantei 2020 USR PLUS, Dacian Ciolos si Dan Barna, vor alerga, sambata, la Maratonul International Sibiu, la care s-au inscris peste 5. 500 de persoane. continuă pe Adevărul

ASTAZI: Dacian Ciolos si Dan Barna, la Maratonul International Sibiu

Liderii Aliantei 2020 USR PLUS, Dacian Ciolos si Dan Barna, vor alerga, astazi, la Maratonul International Sibiu, la care s-au inscris peste 5. 500 de persoane.

Dan Barna si Dacian Ciolos, la Adevarul Live, de la ora 14.00. Vor sau nu sa intre la guvernare? De ce mai exista disensiuni in Opozitie?

Liderii Aliantei USR-PLUS, Dan Barna si Dacian Ciolos, vor fi in direct astazi de la ora 14. 00 la Adevarul Live si vor vorbi despre succesul obtinut la europarlamentare, despre o posibila motiune de cenzura impotriva Guvernului precum si despre discrepantele interne. De ce nu vor sa intre la guvernare? Care e alternativa la Guvernul Dancila?.

Dan Barna le raspunde celor care l-au criticat ca a venit la Antena 3: Sunt perfect impacat ca am participat la aceasta emisiune

Presedintele USR, Dan Barna, le raspunde celor care l-au criticat ca a fost prezent la Antena 3, in emisiunea Sinteza Zilei. Si, spre deosebire de Dacian Ciolos care nu a ezitat sa jigneasca televiziunea la care.

Dan Barna, explicatie pentru prezenta la Antena 3: Oamenii mi-au multumit ca am mers in biserica parintilor lor si am vorbit cu patriarhul parintilor lor Mihai Gadea (FOTO)

Presedintele USR, Dan Barna, vine cu o ironie dupa toata controversa creata prin prezenta in studioul Antenei 3 in emisiunea moderata de Mihai Gadea. Acesta arata ca a vrut sa vorbeasca si altui tip de.

Dupa victorie, in Opozitie a inceput incaierarea. Dan Barna (USR): Romanii s-au saturat de ciupeala oportunista a lui Ludovic Orban

Presedintele USR, Dan Barna, taxeaza dur mirarea lui Ludovic Orban pe tema faptului ca Alianta 2020 USR-Plus va avea contracandidat pentru Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale. PNL ne reproseaza de ce ne .

Dan Barna (USR): Romanii s-au saturat de aceasta ciupeala oportunista pe care o promoveaza Ludovic Orban

Reactie dura a lui Dan Barna, dupa ce Ludovic Orban a acuzat USR-PLUS ca lasa actuala majoritate sa dea foc la tara, dintr-un calcul politic meschin. Detalii AICI) Liderul USR sustine ca liberalul doar se.

Dan Barna, critici acide la adresa PNL: Alianta USR-PLUS s-a nascut tocmai pentru ca romanii s-au saturat de aceasta ciupeala oportunista promovata de Ludovic Orban

Dan Barna a criticat, joi, la Adevarul Live, PNL subliniind ca Alianta USR-PLUS s-a nascut tocmai pentru ca romanii s-au saturat de aceasta ciupeala oportunista pe care o promoveaza Orban. Asta, dupa ce Ludovic Orban a reprosat aliantei ca se gandeste la o candidatura proprie la alegerile prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 4 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )