Libnet.ro
UNICEF

13:00

Dacian Ciolos si Dan Barna, postari trase la indigo pe Facebook

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos si Dan Barna, postari trase la indigo pe Facebook

Dacian Ciolos si Dan Barna isi copiaza unul de la altul textele pe care le posteaza pe retelele de socializare. Cei doi spun ca au lucrat impreuna mesajele, Ciolos de la Cabana Babele unde se afla in vacan. continuă pe Antena3

Sondaj: Votantii USR-PLUS il prefera pe Ciolos pentru o candidatura la prezidentiale, in detrimentul lui Barna

Un sondaj intern al Aliantei 2020 USR-PLUS, realizat dupa europarlamentare, arata ca Dacian Ciolos este preferat, in detrimentul lui Dan Barna, pentru a candida la alegerile prezidentiale. Astfel, Ciolos ar.

Negocieri cu scantei in USR-PLUS. Dacian Ciolos s-ar fi ridicat de doua ori de la masa

A fost sedinta cu scantei, vineri seara, in Alianta 2020. Echipe de la USR si PLUS s-au reunit pentru a negocia incheierea unei aliante pe termen lung, care sa cuprinda prezidentialele, localele si.

Dan Barna si Dacian Ciolos, mesaj comun: Nicio incercare de dezbinare nu ne va descuraja USR si PLUS vor merge mai departe impreuna

Dan Barna si Dacian Ciolos au postat duminica un mesaj comun, pe conturile lor de Facebook, in care recunosc existenta unor discutii mai aprige in interiorul Aliantei USR - PLUS, dar isi afiseaza determinarea de a merge mai departe impreuna, si la prezidentiale, si la locale, si la parlamentare.

Dan Barna, intrebat daca USR-PLUS isi doreste sa il bata pe Klaus Iohannis la prezidentiale: Categoric

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, vineri seara, intr-o emisiune la TVR 1, ca alianta USR-PLUS isi doreste categoric sa il invinga pe Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din toamna. Barna a spus, de asemenea, ca trebuie accentuata integrarea cu PLUS, fiind doua partide cu culturi organizationale diferite, partidul condus de Dacian Ciolos avand o structura mai ierarhica.

Daciana si Victor Ponta, impreuna cu Dacian Ciolos, ar fi trebuit sa aiba o intalnire privata cu echipa unui consultant politic la iCEE.fest, dar liderul PLUS nu a mai venit Replica lui Ponta: Nu-i nimic, eu tot cu Ciolos votez! (FOTO EXCLUSIV)

EXCLUSIV ONLINE intalnirea de la Bruxelles dintre Victor Ponta si Dan Barna, mediatizata in presa romaneasca in urma aparitiei unei fotografii cu cei doi, nu a fost o simpla intamplare. Desi acestia au .

Dacian Ciolos candideaza la sefia grupului politic Renew Europe: Ce sanse are liderul PLUS sa obtina postul

Liderul PLUS Dacian Ciolos candideaza la sefia grupului Renew Europe RE), noul grup politic de centru din Parlamentul European, informeaza Politico. Informatia a fost confirmata pentru sursa citata chiar.

Dacian Ciolos si-a depus candidatura pentru sefia grupului politic Renew Europe

Dacian Ciolos, fost prim-ministru al Romaniei si fost comisar european pentru agricultura, si-a depus oficial candidatura pentru conducerea Renew Europe RE), noul grup politic din Parlamentul European care reuneste forte de centru, liberale si progresiste, scrie luni Politico.

Dacian Ciolos, favorit pentru sefia noului grup politic fondat de Emmanuel Macron

Liderul PLUS Dacian Ciolos confirma faptul ca va candida la sefia Renew Europe, al treilea grup din Parlamentul European, din care fac parte ALDE european, partidul En Marche al presedintelui francez Emmanuel Macron si Alianta 2020 USR PLUS din Romania. Renew Europe isi va alege liderul de grup pe 18 iunie.

Dacian Ciolos si-a depus candidatura pentru sefia grupului politic Renew Europe

Dacian Ciolos, fost prim-ministru al Romaniei si fost comisar european pentru agricultura, si-a depus oficial candidatura pentru conducerea Renew Europe RE), noul grup politic din Parlamentul European care.

Dacian Ciolos, favorit pentru sefia grupului politic Renew Europe

Liderul PLUS Dacian Ciolos si-a depus candidatura pentru conducerea grupului Renew Europe RE), noul grup politic de centru din Parlamentul European, care reuneste forte liberale si progresiste, scrie Politico.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )