Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dacian Ciolos, despre Cucuveaua Mov si prietenia dintre Kovesi si Ghita: Le vad cu tristete. E o campanie disperata

B1 B1,
Dacian Ciolos, despre Cucuveaua Mov si prietenia dintre Kovesi si Ghita: Le vad cu tristete. E o campanie disperata

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, ca vede cu tristete acuzatiile care i se aduc Laureai Codruta Kovesi in scandalul Cucuveaua Mov. De asemenea, acesta a mentionat ca. continuă pe B1

Premierul Dacian Ciolos a declarat ca sefa DNA este o persoana verticala, iar atacurile la persoana sa sunt doar o campanie disperata: Doamna Kovesi face ca o institutie sa functioneze

Dacian Ciolos a vorbit in termeni elogiosi la adresa procurorului sef al Directiei Nationale Anticoruptie DNA). intr-un interviu acordat pentru Hotnews, premierul Romaniei a afirmat ca Laura Codruta Kovesi este o persoana verticala.

Ora 12.00, Adevarul Live. Clotilde Armand: il va sustine USR pe Dacian Ciolos in functia de premier?

Clotilde Armand, unul dintre liderii Uniunii Salvati Romania USR), va vorbi, la Adevarul Live, despre platforma politica anuntata de premierul Dacian Ciolos si despre formula de sustinere a lui Dacian Ciolos cu care este de acord USR.

Adrian Hadean, precizari despre umilinta romanilor de la Paris: Nu e despre Dacian Ciolos, pe care il respect. Se spune ca am fost platit sa lovesc in Guvern

Adrian Hadean 39 de ani) spune ca dezvaluirile legate de evenimentele prin care au trecut micii producatori romani la Paris nu au legatura cu Dacian Ciolos, desi ceea ce a spus este folosit acum impotriva sa.

Traian Basescu, dezvaluire bomba despre Dacian Ciolos: Era gata sa treaca in tabara castigatoare

Traian Basescu a facut o dezvaluire bomba despre Dacian Ciolos. Basescu a relatat o discutie cu Jean Claude Juncker, cand l-a propus pe Ciolos pentru un nou mandat de comisar european. Conform celor spuse.

Dacian Ciolos: Atata timp cat nu eradicam coruptia, nu putem discuta despre eliminarea saraciei

Premierul Dacian Ciolos a vorbit, marti dimineata, la Palatul Victoria despre masurile pachetului anti-saracie. Astfel, el a precizat ca un prim pas spre eradicarea saraciei este combaterea coruptiei.

Lelia Munteanu, despre sloganul USR pentru alegeri: Dacian Ciolos. in sfarsit, ai cu cine!, poate la fel de iscusit ca Vorbeste cu Mutu!

Jurnalista Lelia Munteanu scrie intr-un text, publicat pe site-ul Gandul. info, ca sloganul USR pentru alegerile parlamentare din acest an, Dacian Ciolos, in sfarsit ai cu cine!,.

Deutsche Welle, despre programul lui Dacian Ciolos: Premierul pune pe primul plan lupta impotriva coruptiei. Cu siguranta ca asa ar trebui sa stea lucrurile, atat doar ca asta nu este o problema politica

Jurnalistul Horatiu Pepine abordeaza, intr-un articol postat pe siteul Deutsche Welle, subiectul programului Romania 100, lansat de premierul Dacian Ciolos. Acesta constata ca programul propus de.

Klaus Iohannis, despre Platforma Romania 100: Banuiesc ca Dacian Ciolos doreste sa arate ca este dispus sa mearga mai departe. Pe ce pozitie? Asta depinde in primul rand de alegator

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la Cernavoda, ca platforma de valori anuntata de premierul Dacian Ciolos este buna.

Liviu Dragnea, despre proiectul lui Dacian Ciolos: Este o lista de iluzii plagiate dintr-un document al Guvernului Ponta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat marti ca proiectul premierului Dacian Ciolos este o lista de iluzii care nu contine solutii reale pentru problemele actuale ale romanilor, iar titlul.

Corina Suteu: Discutia cu Dacian Ciolos a fost esentiala si a evocat prioritatile in domeniul culturii

Ministrul Culturii, Corina Suteu, a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook, dupa intalnirea pe care a avut-o joi dimineata cu prim-ministrul Dacian Ciolos, pe care o califica drept esentiala si in cursul careia au fost evocate prioritatile in domeniul culturii si discutate detalii despre achizitia si amplasarea sculpturii Cumintenia Pamantului.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )