Libnet.ro
UNICEF

09:00

Dacian Ciolos, despre OUG ceruta de PNL privind alegerea primarilor in doua tururi: Nu cred ca e democratica

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos, despre OUG ceruta de PNL privind alegerea primarilor in doua tururi: Nu cred ca e democratica

Premierul Dacian Ciolos a afirmat marti, referindu-se la solicitarea PNL privind adoptarea unei ordonante de urgenta pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, ca nu este democratic ca o lege. continuă pe Antena3

Ciolos, despre schimbarea ceruta de PNL pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi: Nu cred ca e democratic sa o modificam prin Ordonanta de urgenta/ Gorghiu: Ma asteptam ca un guvern tehnocrat sa doreasca asumarea unei astfel de schimbari

Premierul Dacian Ciolos a declarat marti ca nu crede ca este democratic ca Executivul sa amendeze o lege politica adoptata de Parlament, referindu-se la solicitarea PNL ca Guvernul sa modifice prin OUG legea alegerilor locale asa incat primarii sa fie alesi prin doua tururi de scrutin, nu un singur tur asa cum este prevazut in legea adoptata in 2015. UPDATE Reactia lui Gorghiu pe Facebook: Ma asteptam ca un guvern tehnocrat sa doreasca asumarea unei astfel de schimbari in legislatia electorala. Asta, mai ales, avand in vedere ca in prima schita a programului de guvernare asumat de premierul Ciolos, sustinea reintroducerea votului in doua tururi.

Dacian Ciolos, despre alegeri locale in doua tururi: Nu cred ca este democratic ca un Guvern independent sa modifice prin OUG o decizie politica

Premierul Dacian Ciolos refuza propunerea PNL de a modifica legislatia electorala prin ordonanta de urgenta, astfel incat primarii sa fie alesi din doua tururi de scrutin. Ciolos aminteste ca legea a fost rezultatul unei intelegeri intre PSD si PNL.

Ce a declarat Dacian Ciolos despre propunerea liberalilor cu privire la alegerea primarilor in doua tururi

Premierul Dacian Ciolos a declarat, marti, ca Guvernul pe care il conduce este unul independent, astfel ca nu este democratic sa modifice, prin Ordonanta de Urgenta, legea privind alegerea primarilor locali, astfel incat ei sa fie alesi in doua tururi de scrutin.

Dacian Ciolos, despre modificarea legii alegerilor locale: Nu cred ca e democratic sa o modifcam prin OUG

Premierul Dacian Ciolos a declarat, marti, referitor la solicitarea PNL ca Guvernul sa modifice prin OUG legea alegerilor locale, ca nu crede ca este democratic ca Executivul sa amendeze o lege politica adoptata de Parlament.

PNL ii cere lui Dacian Ciolos o ordonanta de urgenta pentru alegerea primarilor in doua tururi de scrutin

Liberalii ii cer premierului Dacian Ciolos sa emita o ordonanta de urgenta pentru modificarea legii in sensul alegerii primarilor in doua tururi de scrutin, a anuntat, luni, copresedintele PNL, Alina.

Nu cred ca e democratic

ACTUALIZARE 16:13 Gorghiu: Ma asteptam ca premierul sa-si asume alegerea primarilor in doua tururi, ceruta de societate Copresedintele PNL Alina Gorghiu a scris pe Facebook, cu privire la refuzul premierului Ciolos de a reintroducere votul in doua tururi pentru alegerea primarilor prin OUG, ca nu se astepta ca premierul sa nu isi asume aceasta schimbare, avand in vedere ca era inclusa initial in programul de guvernare.

Scrisoarea pentru Dacian Ciolos a unei mame al carei copil cu sindrom Down a murit

O mama care a avut o fetita cu sindrom Down ii scrie premierului Dacian Ciolos. Fara sa-l gaseasca vinovat pe Ciolos pentru situatia copiilor cu aceste probleme, Madalina Turza il roaga pe Ciolos sa.

Scrisoarea pentru Dacian Ciolos a unei mame al carei copil cu sindrom Down a murit

O mama care a avut o fetita cu sindrom Down ii scrie premierului Dacian Ciolos. Fara sa-l gaseasca vinovat pe Ciolos pentru situatia copiilor cu aceste probleme, Madalina Turza il roaga pe Ciolos sa.

Dacian Ciolos face o vizita oficiala la Paris, la invitatia presedintelui Hollande

Premierul Romaniei, Dacian Ciolos va face, in perioada 20-21 ianuarie, o vizita oficiala la Paris, la invitatia presedintelui Republicii Franceze, Francois Hollande, prilej cu care cei doi vor avea o intalnire urmata de un dejun de lucru si de declaratii de presa comune, informeaza Guvernul.

Dacian Ciolos va efectua o vizita oficiala la Paris, la invitatia lui Francois Hollande

Premierul Dacian Ciolos se va afla, in perioada 20-21 ianuarie, intr-o vizita oficiala la Paris, la invitatia presedintelui Republicii Franceze, Francois Hollande, informeaza Guvernul. Intalnirea sefului Executivului cu presedintele Hollande, va fi urmata de un dejun de lucru, la care va participa si premierul francez Manuel Valls, si de o declaratie de presa comuna.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )