Libnet.ro
UNICEF

13:30

Dacian Ciolos, gest-soc inainte de ceremonia de la Ateneul Roman

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos, gest-soc inainte de ceremonia de la Ateneul Roman

Dacian Ciolos a ignorat total codul vestimentar impus pentru ceremonia oficiala de lansare a Presedintiei Romaniei la Consiliul UE, desfasurata, joi seara, la Ateneul Roman. Mai mult decat atat, Ciolos a. continuă pe Antena3

Miting pro-UE pe 10 ianuarie la Ateneul Roman, la ceremonia de preluare a presedintiei rotative a UE de catre Romania

Organizatiile Rezistenta, Coruptia Ucide, Initiativa Romania si Geeks 4 Democracy anunta intr-o postare pe Facebook organizarea pe 10 ianuarie, la Ateneul Roman, a mitingului Vrem Europa, nu dictatura.

PNL boicoteaza concertul de la Ateneul Roman, care marcheaza preluarea de catre Romania a presedintiei Consiliului UE

Reprezentantii PNL au decis sa boicoteze concertul de pe 10 ianuarie de la Ateneul Roman. Ateneul va gazdui concertul inaugural al presedintiei Romaniei la Consiliul Uniunii Europene la.

Reactia lui Helmuth Duckadam, dupa ce Donald Tusk l-a omagiat in discursul de la Ateneul Roman: Sunt mandru si fericit!

Eroul de la Sevilla se declara fericit dupa ce a fost elogiat de presedintele Consiliului European, Donald Tusk, intr-un discurs sustinut in limba romana, la Ateneul Roman, joi seara. Am vazut impreuna cu.

Dacian Ciolos neaga ca s-ar fi intalnit cu Florian Coldea la Viena

Dacian Ciolos a negat, luni pe Facebook, faptul ca s-ar fi intalnit la Viena cu fostul director adjunct al SRI Florian Coldea, dupa ce in presaau aparut informatii in acest sens. M-am obisnuit cu.

intalnire secreta la Viena intre Dacian Ciolos si Florian Coldea

Intalnire secreta la Viena intre Dacian Ciolos si Florian Coldea. Dezvaluirile au fost facute de Ziar de Cluj. Fostul prim-adjunct al directorului SRI a avut o intalnire de taina cu fostul premier.

Florian Coldea si Dacian Ciolos, intalnire secreta la Viena (FOTO)

Florian Coldea, fostul prim-adjunct al SRI, si fostul premier tehnocrat Dacian Ciolos s-ar fi intalnit la un restaurant din Viena, noteaza ziardecluj. ro. Jurnalistul Liviu Alexa a prezentat o fotografie cu.

Florian Coldea si Dacian Ciolos, intalnire secreta la Viena: La discutii ar mai fi participat si Mihai Razvan Ungureanu (FOTO)

Florian Coldea, fostul prim-adjunct al SRI, si fostul premier tehnocrat Dacian Ciolos s-ar fi intalnit la un restaurant din Viena, noteaza ziardecluj. ro. Jurnalistul Liviu Alexa a prezentat o fotografie cu.

Se incearca provocarea de proteste la Ateneul Roman. Sabina Iosub:Am vazut un singur protestatar care incerca sa atraga atentia jandarmilor

Mai multe proteste au fost anuntate, in Bucuresti, odatacu sosirea oficialilor europeni. Unul ar urma saaibaloc joi seara, in fata Ateneului Roman, acolo unde vor merge demnitarii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )