Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dacian Ciolos i-a cerut ministrului Toba o prima evaluare a efectelor inundatiilor si a pagubelor produse

B1 B1,
Dacian Ciolos i-a cerut ministrului Toba o prima evaluare a efectelor inundatiilor si a pagubelor produse

Premierul Dacian Ciolos i-a cerut ministrului de Interne, Petre Toba, o prima evaluare a efectelor inundatiilor, dar si a pagubelor produse, potrivit Mediafax. Situatia dificila a localitatilor. continuă pe B1

Dacian Ciolos i-a cerut ministrului de Interne sa prezinte o prima evaluare a efectelor inundatiilor

Premierul Dacian Ciolos a cerut, vineri, ministrului de Interne, Petre Toba, ca in urmatoarea sedinta de Guvern sa prezinte o prima evaluare a efectelor inundatiilor si a pagubelor produse.

Elicopter SMURD prabusit. Premierul Dacian Ciolos, sunat de omologul sau din Republica Moldova. Ce au discutat cei doi oficiali

Premierul moldovean Pavel Filip l-a sunat pe Dacian Ciolos pentru a transmite condoleante familiilor si apropiatilor victimelor accidentului. Pavel Filip, potrivit Publika. md. Seful guvernului de la Chisinau a cerut.

Dacian Ciolos: Generatia noua din Romania a inceput sa se trezeasca, sa coboare in strada cand e cazul si sa ia initiativa

Prim-ministrul Dacian Ciolos a vorbit despre generatia noua din Romania care, din punctul sau de vedere, a inceput sa se trezeasca in ultimii ani si sa ia initiativa, arata.

Anuntul facut de premierul Dacian Ciolos despre tragedia din Republica Moldova

Premierul Dacian Ciolos a anuntat vineri ca este foarte probabil ca autoritatile moldovene sa permita autoritatilor romane sa preia complet controlul anchetei prabusirii elicopterului.

Premierul Dacian Ciolos transmite condoleante familiilor victimelor accidentului din Republica Moldova, in care a fost implicat un elicopter SMURD Iasi

Premierul Dacian Ciolos transmite condoleante familiilor victimelor accidentului aviatic din Republica Moldova, in care a fost implicat un elicopter SMURD. Seful Executivului a precizat, joi, ca statul.

Dacian Ciolos participa la summitul Procesului de Cooperare din Europa de Sud-Est

Premierul Dacian Ciolos ia parte maine la reuniunea de la Sofia a sefilor de stat si de guvern ai statelor participante la Procesul de Cooperare din Europa de Sud-Est SEECP).

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )